Home » Nyheder » 25.000 kroner til lamper ved Hobro Golfklub
Foto TM&E-Air-view.dk

25.000 kroner til lamper ved Hobro Golfklub

Sydbank Fonden har doneret beløbet, som sikrer god udendørs belysning

Nu er det slut med vade i vandpytter, mens man leder efter bilen på den mørke parkeringsplads ved Hobro Golfklub. 13 nye LED-lamper lyser nemlig pladsen op og giver et flot overblik.

”Der var så utroligt mørkt derude, at det gav virkelig god mening at donere et beløb til belysning, så klubben også kan blive brugt udenfor sæsonen”, siger Morten Grotrian, Erhvervschef i Sydbank, Randers-Hobro.

Over hele året lægger Hobro Golfklub nemlig hus til både et erhvervsnetværk samt mange sociale og sportslige aktiviteter, og det har været en stor udfordring i vinterhalvåret at bevæge sig rundt på den ringe oplyste parkeringsplads.

”Det er utroligt flot af Sydbank Fonden at donere denne belysning, og vi er glade for at vi har kunne vælge en energibesparende løsning”, siger John Astrup Formand for Hobro Golfklub

Hobro Golfklub går meget op i bæredygtighed, og derfor er de nye LED-lamper også udvalgt med dette som fokus. LED-lamperne er energibesparende og tænder med en sensor, når der er bevægelse på pladsen. De erstatter nogle dårlige gamle havelamper, som var dyre i drift og ikke kunne lyse pladsen op. LED-lamperne er allerede installeret, blandt andet med hjælp fra en elinstallatør, der er aktiv i klubben.

”Vi er glade for at støtte en klub med så utroligt mange frivillige ildsjæle. Desuden lægger vi vægt på, at golfklubben har en god forankring i erhvervslivet i området, da Sydbank Satser stort på også at være en erhvervsbank.”, siger Morten Grotrian.

Hobro Golfklub har små 500 medlemmer og klubbens erhvervsnetværk tæller 85 virksomheder. Donationen blev overbragt i Hobro Golfklub den 28. januar kl. 10 af Sydbanks filialdirektør Michael Lejsgaard Jensen og Morten Grotrian, Erhvervschef i Sydbank, Randers-Hobro. Tilstede var også Formand for Hobro Golfklub, John Astrup, samt frivillige i klubben Jens Spanggaard, Michaels Jensen og Vagn Bach,

Foto text
Donationen blev overbragt i Hobro Golfklub den 28. januar kl. 10 af Sydbanks filialdirektør Michael Lejsgaard Jensen og Morten Grotrian, Erhvervschef i Sydbank, Randers-Hobro.

På foto ses også Formand for Hobro Golfklub John Astrup, samt frivillige i klubben Michaels Jensen

Foto TM&E-Air-view.dk

About Johnny Sørensen

© Copyright 2018 DK-EVENT - HELE DANMARKS EVENTGALLERI. Vores artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: