Home » kategorier » Alarm 112 » 50 millioner skal hjælpe corona-ramte virksomheder
Foto: Johnny Sørensen

50 millioner skal hjælpe corona-ramte virksomheder

Mariagerfjord Kommune giver erhvervslivet en hånd ved at fremrykke betalingen af 4.100 regninger.

Coronavirus har ramt erhvervslivet hårdt og hos mange virksomheder styrtdykker indtjeningen. I Mariagerfjord Kommune vil man gøre, hvad man kan for at hjælpe erhvervslivet i den svære tid. Et af de initiativer, som omgående bliver sat i søen, er hurtige betalinger af regninger. Det giver virksomhederne ekstra penge i kassen i en tid, hvor kunderne må blive hjemme for at bremse udbredelsen af coronavirus.

Foto: Johnny Sørensen

– Vi arbejder normalt med en betalingsfrist på 30 dage, men i denne helt særlige situation, hvor vores erhvervsdrivende er ramt på indtjeningen, sætter vi turbo på betalingerne. Det er måske en lille gestus for os, men det kan faktisk være livsvigtigt for nogle af de virksomheder, der har penge til gode, forklarer borgmester Mogens Jespersen.

Det drejer sig om 4.100 regninger, som sættes til straks-betaling. Borgmesteren oplyser, at virksomheder i øjeblikket har cirka 50 millioner til gode hos kommunen.

– Det er dejligt, at vores økonomiudvalg bakker op om at give vores virksomheder en tiltrængt hånd. Heldigvis har vi en fornuftig kassebeholdning, der gør os i stand til at sende de mange millioner ud i samfundet nu, hvor der er akut behov for dem, siger borgmesteren.

Den kvikke betaling af regninger vil fortsætte i den kommende tid, hvor erhvervslivet har brug en hjælpende hånd.

Det er Kommunernes Landsforening, der har opfordret de danske kommuner til at fremskynde betalingerne til virksomhederne. Hensigten er at styrke virksomhederne likviditet og holde hånden under beskæftigelsen. Det flugter fint med den store hjælpepakke, som Regeringen, fagbevægelsen og arbejdsgiverorganisationerne gav hinanden håndslag på i weekenden.

About Johnny Sørensen

© Copyright 2018 DK-EVENT - HELE DANMARKS EVENTGALLERI. Vores artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: