Home » Nyheder » Aktivitetscenter Randers indvies
Foto: Egon Thomsen

Aktivitetscenter Randers indvies

Efter næsten halvandet år med ombygning indvendigt og udvendigt bliver Aktivitetscenter Randers (tidligere Dronningborg Aktivitetscenter) torsdag indviet med pomp og pragt.

Udenfor var Dannebrog hejset, solen skinnede fra en skyfri himmel og foråret viste sig fra sig fra sin bedste side.

Det var meget symbolsk for stemningen i det ny Aktivitetscenter Randers, som blev indviet. I cafeen var der hurtigt fyldt op, både af gæster, men også af glade og smilende brugere, som var meget spændte på dagens begivenheder.

Første taler var borgmester Torben Hansen. Han understregede, at dagen er en festdag på grund af de positive resultater af flere års arbejde.

Herefter skulle Torben Hansen klippe en snor for at indvie stedet. Men han havde fundet en bruger til at klippe snoren. Det blev Sandie Sørensen som fik fornøjelsen, og som fik store klapsalver, da snoren var klippet.

Formanden for kommunens socialudvalg Charlotte Broman Mølbæk fik herefter ordet. Hun var glad for, at det blev det center, som politikerne kun turde drømme om i 2016, da handicapplanen blev lavet.

Charlotte Broman Mølbæk var godt tilfreds med, at brugerne nu havde et center, hvor aktiviteterne bliver samlet. Eller har de været fordelt forskellige steder, bl.a. i Langå.

Hun opfordrede de tilstedeværende til at udbringe et trefoldigt leve, og der blev råbt hurra for aktivitetscentret.
Ikke mindst de tilstedeværende brugere råbte hurra, så ingen var i tvivl om, at de er glade for de nye faciliteter.

Også den daglige leder Gitte Truelsen takkede alle for indsatsen.

Sidste taler var Michelle Pedersen, som er bruger af Aktivitetscentret. I en flot tale takkede hun på vegne af sig selv og de øvrige brugere takkede hun for det imponerende center.

Efter talerne var der underholdning med bandet Klub 85 Hofband, som spillede glad musik. Samtidig var der rundvisning i bygningen, hvor brugerne i grønne trøjer guidede gæsterne rundt.

Tekst/Foto: Egon Thomsen

About Egon Thomsen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: