Goal Station Cup 2019 (program)

Foto: Goal Station Cup 2019

For FJERDE år i træk afholder vi det lokale herresenior indendørsstævne Goal Station Cup, som for første gang slår sine folder i Valsgård Hallen! Det har været nogle gode år i Onsild Hallen, men vi glæder os også til at være i vante rammer 😀

Stævnet løber af stablen d. 12 januar. Vi var sidste år meget stolte over, at kunne præsentere hele 16 tilmeldte hold til dette lokale stævne, og rekord antal tilskuere forbi hallen i løbet af dagen! Vi håber meget på samme tilslutning til arrangementet igen i år 😊 (Y)

Holdgebyret vil være 500,- og tilmeldingen skal ske ved kontakt til Lasse Olesen på tlf. 28250650 eller mail Lasse_norup_olesen@hotmail.com, kan selvfølgelig også kontaktes over Facebook 😊

Først efter betaling af holdgebyret på 500,- til 28250650 på MobilePay vil tilmeldingen være gældende. Er der ikke nok tilmeldinger til stævnet, bliver pengene selvfølgelig returneret med det samme. Så få nu tilmeldt og betalt med det samme, så det igen i år kan blive en succes.

Præmierne vil blive fastlagt ud fra, hvor mange hold der bliver tilmeldt, så få fat i jeres hold / venner og få det gjort hurtigst muligt. Stævnet vil blive en realitet ved minimum 10 tilmeldte hold. Vi vil starte med et MAX på 16 hold, hvor man efterfølgende vil komme på venteliste. Der vil dog være mulighed for udvidelse af stævnet, hvis tilmeldingen er derefter (Y)

Vores primære mål med dette stævne er, at få samlet alle de lokale fodboldinteresserede herrer i Hobro og omegn til en hyggelig dag med en god gang fodbold, som enten spiller eller tilskuer (Vi vil selvfølgelig gerne se andet en herre tilskuere).

Dermed håber vi, at alle vil komme forbi og støtte op om en rigtig hyggelig dag i Valsgård Hallen, om man er tilskuer eller spiller.
Ps. Få trykket deltager på begivenheden, hvis i har tænkt jer at komme forbi hallen i løbet af dagen. Der vil som altid være diverse konkurrencer på begivenheden med fine præmier, så følg med (Y) 😉

Mvh.

Lasse Norup Olesen & Thomas Norup Olesen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © All rights reserved. EventGruppen | Newsphere by AF themes.