Home » Nyheder » Bianco styrker salg og relationer på Facebook

Bianco styrker salg og relationer på Facebook

Nu er Bianco Hobro også kommet med på Facebook-salget. Støt dine lokale butikker, så de også er her når krisen er ovre

I Bianco Hobro, har vi nu gjort det muligt for dig, at støtte din lokale butik uden at skulle forlade din bopæl. Vi er jo alle klar over, at den kommende tid bliver hård for økonomien både for aktiemarkedet, restaurationsbranchen men i særdeleshed også for detailhandlen. Det vil betyde, at vi derfor i denne periode må holde tungen lige i munden, for ikke at ende med tomme gågader når covid-19 pandemien er ovre.

Derfor har Bianco Hobro valgt at poste billeder alle vores sko som du ville kunne finde i vores fysiske butik, samt vi har oprettet en knap på vores Facebook-side, der hedder ”Køb nu”. Det betyder, at du ved en enkelt besked kan bestille samtlige varer direkte til din nærmeste GLS pakkeshop.

Vi kæmper i Bianco rigtig meget for at vores varer er aktuelle og interessante, og derfor har vi både nye og lidt ældre varer fremme i butikken. Vi tager selvfølgelig også imod forslag til kommende varer, og hvis du har spottet en vare på Biancos hjemmeside som vi ikke har, vil vi derfor også meget gerne forsøge at skaffe den hjem til dig, så du støtter din lokale butik.

Derudover har vi siden begyndelsen af januar kørt et 3 for 1 tilbud, som betyder at du kan købe 3 par sko for 1 pars pris.

Vi håber, at vi med denne artikel kan nå ud til flere af jer borgere, som måske ikke var klar over at vi lå i Adelgade, eller som ikke har mulighed for at komme og besøge vores fysiske butik. Derfor vil vi på det kraftigste opfordre jer alle til at besøge vores butik (vi bruger også håndsprit), eller tage et kig på vores Facebook side ”Bianco Hobro” og sende os en besked hvis du har den mindste tvivl om noget.

Mange virtuelle kram Agnes Bianco Hobro

About Johnny Sørensen

© Copyright 2018 DK-EVENT - HELE DANMARKS EVENTGALLERI. Vores artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: