Home » kategorier » Natteliv » Blue Moon Party i Randers – 2013
Foto: Johnny sørensen

Blue Moon Party i Randers – 2013

Blue Moon Party er et begreb, som har holdt sit indtog bl.a. på danske diskoteker.

I lørdags røg Rocksann i Randers med på bølge med et superparty i blåt på Upstairs. Hemmeligheden bag Blue Moon Party er ganske enkel: alt – eller så meget som muligt – bliver holdt i blåt og så er der skruet ekstra højt op for alle festtangenter med månebaser, bodypaint, UV-lys, smukke og festlige eventpiger, blue music og blå drinks. En månebase? Jo, der er et særligt udsmykket bord med plads til 5-7 personer, hvor man går direkte ombord i cuba vodka, verdi, shots og tempt cider,og så altid har sin base at vende tilbage til, når musikken holder en af sine få korte pauser (ja, der var faktisk ingen) og lader dansegulvet øde. Gulvbrædderne på Upstairs blev udsat for en ekstra gange slidtage lørdag aften, og de Blue Moon-spioner fra andre diskoteker kunne hente sig god inspiration med hjem til deres party i næste eller næste weekend igen.

Blue Moon Party hos Rocksann kommer uden tvivl igen, og det gør nok osse Johnny Sørensen og hans kamera, men i mellemtiden kan man fornøje sig med hans fotos fra Randers i lørdags på linket forneden

Disse billeder er taget i 2013

About Johnny Sørensen

© Copyright 2018 DK-EVENT - HELE DANMARKS EVENTGALLERI. Vores artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: