Aktivitetskalender

Året rundt – hvad end det er forår, sommer, efterår eller vinter er der masser af begivenheder i Danmark. I vores kalender kan du se, hvorhen vi har fotografer som laver billeder eller video.

sep
28
lør
2019
Tamra Rosanes – autentisk og iørefaldende country. (program) Store Torv i Hobro
sep 28 kl. 10:00 – 10:45
Tamra Rosanes - autentisk og iørefaldende country. (program) @ Store Torv i Hobro

Tamra Rosanes har siden 70’erne underholdt på den danske countryscene med et repertoire, der byder på klassikere krydret med egne værker. Grundet en lang karriere har hun skabt et indblik i alle countrymusikkens aspekter. Med amerikanske rødder og Nashvilleinspiration er Tamra Rosanes garant for den helt rigtige stemning.

Med stor fokus på amerikansk country- og folkemusik har Tamra Rosanes opnået et indgående kendskab til historierne og traditionerne, der gemmer sig bag den utroligt varierede amerikanske sangskat. Publikum bliver præsenteret for religiøse sange, sange om krig og kærlighed, mountain music, railroad sange, arbejdssange, spiritualitet, blues, protestsangene fra 60’erne og musik fra vore dages tid.
Tamra Rosanes optræder på Store Torv i Hobro d. 28. september kl. 10.00-10.45. Koncerten er en del af Hobro Handels store 2019 eventprogram.

%d bloggers like this: