Champagne Marathon 2015

1 min read

Foto: Johnny Sørensen

Det er lidt af en distance at tage forud for nytårsløjerne – 6.500 kilometer blev tilbagelagt, da der for andet år i træk var Champagne Marathon i Hobro. Men det skal dog siges, at der var 283 løbere om til sammen at nå det højere det høje antal kilometer.

Udgangspunktet var DS Arena i Hobro, hvorfra deltagerne kunne begive sig ud på en af tre forskellige distancer: marathon, halvmarathon og så familieløb på “bare” 7 kilometer. Den første Champagne Marathon blev løbet i Hobro for 7 år siden, og dengang var der 38 deltagere. 2014 var der 155 deltagere på årets sidste dag. I 2015 – altså i torsdags – var der sat en begrænsning på cirka 250 løbere, men det blev til 283 – maksimalt deltagerantal og udsolgt på startlisten.

Løbet arrangeres af Johnny Wulff Andersen fra Hobro i samarbejde med Hobro IK, Kiwi Hobro, Bæchs Conditori og Bilhuset Haldrup.

DK-event deltog aktivt med Fotograf – Johnny Sørensen, der dog undlod at løbe, men til gengæld tog billeder fra den nu traditionelle begivenhed på årets sidste dag. Billederne kan ses i galleriet her på siden.
HUSK AT: Følg Hele Danmarks Eventgalleri på facebook (Tryk her…)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © All rights reserved. EventGruppen | Newsphere by AF themes.