Don't Miss
Home » Nyheder » Champagne Marathon 2015
Foto: Johnny Sørensen

Champagne Marathon 2015

Det er lidt af en distance at tage forud for nytårsløjerne – 6.500 kilometer blev tilbagelagt, da der for andet år i træk var Champagne Marathon i Hobro. Men det skal dog siges, at der var 283 løbere om til sammen at nå det højere det høje antal kilometer.

Udgangspunktet var DS Arena i Hobro, hvorfra deltagerne kunne begive sig ud på en af tre forskellige distancer: marathon, halvmarathon og så familieløb på “bare” 7 kilometer. Den første Champagne Marathon blev løbet i Hobro for 7 år siden, og dengang var der 38 deltagere. 2014 var der 155 deltagere på årets sidste dag. I 2015 – altså i torsdags – var der sat en begrænsning på cirka 250 løbere, men det blev til 283 – maksimalt deltagerantal og udsolgt på startlisten.

Løbet arrangeres af Johnny Wulff Andersen fra Hobro i samarbejde med Hobro IK, Kiwi Hobro, Bæchs Conditori og Bilhuset Haldrup.

DK-event deltog aktivt med Fotograf – Johnny Sørensen, der dog undlod at løbe, men til gengæld tog billeder fra den nu traditionelle begivenhed på årets sidste dag. Billederne kan ses i galleriet her på siden.
HUSK AT: Følg Hele Danmarks Eventgalleri på facebook (Tryk her…)

About Johnny Sørensen

© Copyright 2018 DK-EVENT - HELE DANMARKS EVENTGALLERI. Vores artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

%d bloggers like this: