Home » Nyheder » Cirkus Mascot 2020 i HerningCentret
Foto: Flemming Pedersen, Herning

Cirkus Mascot 2020 i HerningCentret

I hele vinterferien i uge 7 invitererede herningCentret til vintercirkus i børnehøjde – og det er ganske gratis!

I cirkusmanegen kan både børn og voksne opleve Danmarks største hundeshow med cirkusdirektør Marianne og hendes 10 dejlige vovser med en masse sjove hundetricks. I år har en af Marianne’s vovser øvet sig i at spille på keyboard – og dette gik også rigtigt godt med lidt hjælp.

Den store tandbørste bliver fundet frem for at minde publikum om, hvor vigtigt det er, at passe godt på sine tænder, men at det ikke er helt let, når man er lidt af en klovn og tænderne ikke ligefrem har den store lyst til at blive børstet.

Akrobaten Tatyana demonstrerer, at man via mange års øvelse kan gå fra bare 1 hulahopring om livet til at holde over 20 stk. i gang på én gang!

Og til sidst så bliver det noget af en “suppedas” når Juliya og klovnen Gulio i fællesskab skal forsøger at blive enige om, hvordan en “rottesuppe” skal tilberedes.

DK-event.dk bringer her et uddrag af forestillingen og hvis du ønsker at vide mere om dette spændende cirkus så besøg os på webadressen http://cirkus-mascot.dk hvor du også kan se om vi har forestillinger i dit lokale område.

video: Flemming Pedersen, Herning

About Flemming Pedersen

Hejsa mit navn er Flemming Pedersen. Jeg er fotograf for DK-event i Herning og omegn. Opgaver: Fotografering/video: Reportage, motorsport, fodbold, håndbold, ishockey, byfester, konfirmation samt meget andet. Video optagelse: Konfirmation, bryllup, sølvbtyllup, fødselsdag samt andre feslige lejligheder. Kontakt: Telefon 51 37 67 45

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: