DET SKER: Tryllekunstner Anders Møller tryller for folk i Hobro

2 min read

Foto: Johnny sørensen

Lørdag, den 15. december kl. 13.30 – Indslag TRYL v/Anders Møller, tryllekunstner på internationalt niveau.

Tryllekunstner Anders Møller leverer magisk underholdning i absolut topklasse, og med sin charmerende stil kan publikum glæde sig til et show fyldt med forbløffende magi blandet med en stor portion humor. Mere end 10 års erfaring, flere hundrede shows for publikummer i alle størrelser, TV-optrædener samt afholdelse af workshops og seminarer for andre tryllekunstnere har gjort, at Anders Møller i dag er en af Danmarks førende tryllekunstnere.

Anders skaber magi, der overrasker, underholder og ikke mindst fascinerer, og så har han hele tiden publikum i centrum! Den røde tråd gennem showet er FN’s17 verdensmål. Efter showet vil Anders holde trylleskole, hvor de første 100 børn og unge i hver by får et sæt af de flotte verdensmålstryllekort. Herefter lærer Anders børnene et utroligt trylletrick, som de kan gå hjem og imponere venner og familie med!

Arrangementet er en del af DANMARK FOR MÅLENE – Global Goals Tour.

DANMARK FOR MÅLENE er en større kampagne, som omfatter Global Goals Tour – et initiativ, som via en omfattende turné på 8 besøg i 48 danske byer har en mission om at udbrede FN’s 17 verdensmål til
2.000.000 danskere i løbet af 2019 på en nærværende og inddragende måde. Med Global Goals Tour har
DANMARK FOR MÅLENE ambitioner om at få verdensmålene ind under huden på danskerne.
Global Goals Tour kickstartes med to små pop-up julearrangementer i november-december 2018. Hver af de 48 byer får besøg af to underholdende og aktuelle scenearrangementer af ca. 30 minutters varighed.
Arrangementer der giver smil på læben, inspiration og noget at snakke om bagefter, og for de 100 første i hver by, vil der være en lille verdensmålsjulegave, som de kan tage med hjem.

VI ER TILSTEDE MED FOTOGRAF – SE MERE PÅ WWW.DK-EVENT.DK

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © All rights reserved. EventGruppen | Newsphere by AF themes.