Foto: Johnny Sørensen

Snart skriver vi 2019, og DK-Event med tilhørende by-portaler vil gerne ønske alle besøgende på vores sider, samarbejdsparter, annoncører og medarbejdere en rigtig glædelig jul samt et godt nytår.

Vi er stolte over igen i år at have været i stand til at levere fotoreportager fra store og små begivenheder landet over til glæde for ikke mindst vores “4625 Synes godt om” & “4552 følgere” på Facebook og de ti gange så mange, som ofte klikker ind på hjemmesiden.

Det kan kun lade sig gøre, fordi en række fotografer rundt i landet frivilligt og altså ulønnet bakker op om ideen ved at følge med i, hvad der sker i hver deres lokalområde. Vi takker de foreninger, firmaer og eventarrangører, som stort set hver eneste dag giver os et praj om, hvilke muligheder der er for at dække begivenheder i hele landet. Vi gør, hvad vi kan, men desværre kan vi ikke være alle steder. I 2019 kommer vi til og mangle fotografer som vil være en del af “Hele Danmarks Eventgalleri” og der tilhørende by-portaler.

Så hvis du hører om en fotograf, der interesserer sig for reportagearbejde – stort og småt – så giv endelig vedkommende en besked om, at DK-EVENT kunne være en mulig samarbejdspart. Der er huller på landkortet, hvor vi er knap så synlige som andre steder.

Tænk også gerne på vores fotografer, når du i familien, foreningen eller firmaet står foran en begivenhed, som kunne egne sig til fotodækning. At få lavet billeder fra begivenheder og få dem vist på DK-EVENT koster ikke noget. Kommercielle og/eller private opgaver løses ofte af vores fotografer med et meget favorabelt tilbud. Du kan finde og kontakte fotograferne via www.DK-EVENT.dk

Videoindslag er blevet en større og større del af DK-EVENTs virksomhed, og produktionen vil uden tvivl blive øget i fremtiden, hvor du også løbende vil blive præsenteret for nye tiltag, som skal gøre DK-EVENT mere attraktiv for dig som læser, gæst og firma.

Tusind tak for samarbejdet i 2018
Glædelig jul og godt nytår

Med Venlig Hilsen Johnny Sørensen, fotograf og ejer af Dk-Event – Hele Danmarks Eventgalleri

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © All rights reserved. EventGruppen | Newsphere by AF themes.