Home » kategorier » Alarm 112 » Én sigtelse kommer sjældent alene
Foto: Johnny Sørensen

Én sigtelse kommer sjældent alene

En 29-årig mandlig bilist blev mandag kl.11.10 standset af en patrulje, da han kørte på Djurslandsmotorvejen i sydgående retning. Bilen, som den 29-årige kørte i, var nemlig meldt stjålet fra en adresse i Trige tidligere på måneden.

Da betjentene henvendte sig til den 29-årige, fremviste han et falskt midlertidigt kørekort, som han selv havde fremstillet. Den 29-årige forklarede selv, at det var fordi, han ikke havde et kørekort.

Bilen var desuden påmonteret nummerplader, som var blevet stjålet fra en parkeret bil på en rasteplads ved Følle, og den 29-årige testede positiv for narko.

Den 29-årige mand blev anholdt og sigtet for narkokørsel, kørsel i frakendelsestiden, dokumentfalsk, tyveri af nummerplader og brugstyveri af bil. Med i bilen var desuden en 37-årig mandlig passager, som ligeledes blev anholdt og sigtet for tyveri af nummerplader og brugstyveri af bil.

About Johnny Sørensen

© Copyright 2018 DK-EVENT - HELE DANMARKS EVENTGALLERI. Vores artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: