Farsø Rådhuscenter fejrede 30 års Fødselsdag

1 min read

Foto: Kim Trier Larsen

 

Farsø Rådhuscenter er Vesthimmerlands største indendørs indkøbscenter med et stort udvalg af specialbutikker, landsdækkende kædebutikker og 3 supermarkeder. Farsø Rådhuscenter er på hele 12.500 m2. Rådhuscenteret har her i weekenden fejret sin 30 års fødselsdag, med masser af aktiviteter og fantastiske tilbud.

Farsø Rådhuscenter ligger centralt placeret i Farsø’s Bymidte og er omgivet af over 300 gratis parkerings pladser. Du finder brede gangarealer og ramper, og Farsø Rådhuscenter er derfor meget velegnet for gangbesværede og kørestols brugere. Ved “Den Gode Smag” i midten af centret findes toiletter, også handicaptoilet.

I Farsø Rådhuscenter finder du også Farsø Post butik, som er en del af Center Kiosken. Desuden er der en Pakkeboks inde i SuperBrugsen. Hos “Den Gode Smag” i midten af Farsø Rådhuscenter, mødes kunder fra Farsø og Vesthimmerland. Tag en pause fra shopping, og nyd middagsmaden, eller en kop kaffe/kage på Torvet. Torvet er ofte udgangs punkt for forskellige arrangementer med feks. optræden og underholdning, som i den forgangne weekend.

Der var alt lige fra Tøndeslagning for ungerne, til Den Gyldne Indkøbsvogn for de voksne. Den Gyldne Indkøbsvogn, er en konkurrence, hvor vinderen får X antal minutter, til at tage éen ting fra hver butik i Rådhuscenteret. Så det kan godt blive en god vognfuld,  man kan få med sig hjem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © All rights reserved. EventGruppen | Newsphere by AF themes.