Home » kategorier » Alarm 112 » Fodboldkamp gav flere sigtelser i Randers
Foto: Johnny sørensen

Fodboldkamp gav flere sigtelser i Randers

Søndagens fodboldkamp mellem Randers FC og AGF forløb i store træk uden de store problemer set med politiets øjne. Det blev dog til et par sigtelser.

Ca. 10 minutter inde i kampen blev der brændt flere romerlys af på stadion. Én af dem der stod med romerlysene havde maskeret sig under afbrændingen, men gik efterfølgende ind bag de øvrige fans på tribunen, hvor han tog sin maskering af. Han blev efter kampen genkendt af en betjent uden for stadion, og den 21-årige mand fra Tilst blev sigtet for overtrædelse af maskeringsforbuddet, fyrværkeriloven og ordensbekendtgørelsen.

Den anden sigtelse for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen gik til en 20-årig mand fra Viby, der gik med i AGF’s fanwalk fra Storegade til stadion. Med på gåturen var flere af politiets dialogbetjente, der ved Vestergade i Randers ville stoppe AGFs fan-walk for at undgå en konfrontation med Randers’ fan-walk. Èn af betjentene skulle derfor op foran, og forsøgte at komme forbi den 20-årige mand, der flere gange skubbede til betjenten, der efterfølgende bad alle om at blive på stedet. Herefter forsøgte den 20-årige at mase sig forbi betjenten, der forsøgte at holde ham tilbage. Manden fik dog revet sig løs og løb fra stedet. Kort efter kom han retur, og han blev anholdt og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

About Johnny Sørensen

© Copyright 2018 DK-EVENT - HELE DANMARKS EVENTGALLERI. Vores artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: