Home » Nyheder » FREMAD AMAGER IDØMT BØDE FOR ABELYDE I POKALKAMP
Foto: DKEVENT

FREMAD AMAGER IDØMT BØDE FOR ABELYDE I POKALKAMP

Fodboldens Disciplinærinstans har idømt Fremad Amager en bøde på 12.500 kroner for de racistiske ytringer, som en gruppe af klubbens fans lavede mod FC Midtjyllands Awer Mabil i en pokalkamp den 26. september.

Fremad Amager fra NordicBet Ligaen og FC Midtjylland fra 3F Superligaen mødtes i Sydbank Pokalen den 26. september på Sundby Idrætspark i et opgør, der blev vundet 1-0 af Fremad Amager.

Dommer Benjamin Willaume-Jantzen har i sin indberetning af kampen bemærket, at der i det 85. minut blev lavet abelyde af Fremad Amager-fans henvendt til FC Midtjyllands Awer Mabil.

Af kendelsen fremgår det, at FC Midtjylland er enige i Benjamin Willaume-Jantzens redegørelse om hændelsen. Modsat forklarer Fremad Amager i kendelsen, at de efter at have undersøgt sagen med deres fans ikke kan bekræfte, at de racistiske tilråb mod Mabil har fundet sted.

Fodboldens Disciplinærinstans har taget sagen op og har vurderet, ”at der er sket overtrædelse af de disciplinære bestemmelser § 3b, jf. § 3 a og lovenes § 30.1, da Fremad Amagers-fans i løbet af kampen lavede abelyde af diskriminerende karakter mod Awer Mabil.”

Instansen har derfor idømt Fremad Amager en bøde på 12.500 kroner.

Kendelsen kan læses i sin helhed ved at klikke her.

Tekst: DBU Kommunikation – Foto: DK Event

About Johnny Sørensen

© Copyright 2018 DK-EVENT - HELE DANMARKS EVENTGALLERI. Vores artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: