Gode borgere ledte politiet til spritbilister

2 min read

Foto: Johnny Sørensen

Opmærksomme borgere på vejen hjalp mandag og tirsdag politiet med at standse to mænd, der kørte rundt med alt for meget alkohol i blodet.

Mandag kl. 21.35 kørte en 42-årig mand slingrende rundt på Søndergade i Hadsten og ramte ind i en parkeret bil, der holdt i siden af vejen.

Herefter kørte han nogle hundrede meter videre, inden skader på hans bil tvang ham til at standse.

Et vakst vidne skyndte sig at løbe hen til bilen, hvor han fik den 42-årige til at blive på stedet, mens han ringede til politiet og fortalte, at han havde fat i en formodet spritbilist. Da betjentene kom frem, virkede manden voldsomt påvirket af alkohol, og han blev anholdt og sigtet for spritkørsel.

Tirsdag morgen blev en anden spritbilist standset med hjælp fra en borger.  En opmærksom bilist kontaktede kl. 5.48 politiet, da en bil foran ham på Randersvej i Aarhus kørte særdeles usikkert.

Bilisten fortalte, at den forankørende bil på et tidspunkt slingrede så meget, at den kom over i den modsatte vejbane, hvor den var meget tæt på at ramme frontalt ind i en lastbil.

Anmelderen fulgte efter bilen og kunne på den måde guide en patrulje frem til rette sted. Kl. 6.04 kunne betjentene anholde en 38-årig mand, der virkede meget påvirket af alkohol. Han blev sigtet for spritkørsel.

Døgnrapport for Østjyllands Politi tirsdag d. 8. januar 2019

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © All rights reserved. EventGruppen | Newsphere by AF themes.