Home » kategorier » Musik » Grøn koncert i Esbjerg 2018
foto: Flemming Pedersen

Grøn koncert i Esbjerg 2018

Hvis ikke 33 graders varme kunne få de godt 18.000 koncertgæster til at smelte, så kunne dagens kunstnere Cisilia X Joey Moe, Aqua, Phlake, D-A-D, Suspekt og Lukas Graham ihvertifald få dem til det.

Koncertens første kunstnerindslag på Nova scenen var Cicilia X Joey Moe som fik varmet de glade tilskuere op med et brag af gode numre, og var det ikke nok, så kunne man blive varmet yderligere op i den anden ende af festpladsen på den store Grøn scene, hvor Aqua’s forgrundsfigurer Lene Nystrøm og René Diff fik tilskuerne til at smelte så meget, at der var lang kø ved vandposterne.

Festen fortsatte derefter på Nova scenen med Phlake, som også leverede en fantastisk koncert, og der blev virkelig hygget blandt tilskuerne med fadbamser og vandflasker, fordi varmen nærmest var helt på bristepunktet og enkelte tilskuere måtte også have hjælp af tililende vagter.

Næste band D-A-D på Grøn scene i modsatte ende af festpladsen fik ikke varmen nedsat – tværtimod fordi de simpelthen fyrede en koncert af man sjældent oplever, og festen var åbenbart ikke stor nok for forsanger Jesper Binzer, der resulut sprang ned fra scenen og ud blandt publikum for at sætte mere skub i festen.

Suspekt var næste band og de leverede også deres bidrag til festen, og selvom de var noget afdæmpede i forhold til tidligere, fik tilskuerne en god oplevelse aligevel.

Dagens højdepunkt var Lukas Graham fra christianshavn, der sluttede Grøn koncert i Esbjerg af med en stor folkefest, hvor temperaturerne var noget mere afdæmpede. Lukas leverede nok dagens bedste indslag med fortællinger om de enkelte numre samt også lidt af sin egen biografi – alt i alt en buket, som folk kunne synge med på og folk leverede da også bølger ned over festpladsen for at symbolisere, at de virkelig hyggede sig med hans optræden.

Tekst og foto: Flemming Pedersen, Herning

About Flemming Pedersen

Hejsa mit navn er Flemming Pedersen. Jeg er fotograf for DK-event i Herning og omegn. Opgaver: Fotografering/video: Reportage, motorsport, fodbold, håndbold, ishockey, byfester, konfirmation samt meget andet. Video optagelse: Konfirmation, bryllup, sølvbtyllup, fødselsdag samt andre feslige lejligheder. Kontakt: Telefon 51 37 67 45

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: