Home » Historien
Foto: DK-Event

Historien

Historien bag om DK-Event startede helt tilbage i 2010-2011, hvor Thomas Hansen og Johnny Sørensen syntes, at der manglede et eventgalleri med akvariefisk, og eftersom de begge i mange år har haft med fisk at gøre, så var det oplagt, at de skulle starte en hjemmeside. Derfor startede de Mariagerfjord-Akvariefisk.dk og var ude til en masse messer, ligesom de besøgte butikker for at tage billeder der.

Hjemmesiden blev efter næsten 1 år for lille til Johnny, som havde andre og meget større planer med siden. Det var ikke noget, Thomas synes var en god ide, så han meldte sig helt ud, og kort tid efter blev DK-EVENT.dk startet den 11. maj 2012 på initiativ af Johnny Sørensen.

Ideen var nu, at Johnny skulle rundt i Danmark for at tage billeder af andet og mere end lige akvariefisk, og den nye side blev hurtigt taget i brug af de tidligere besøgende fra den gamle side.

Der gik heller ikke mange måneder, før den første nye fotograf meldte sig til for at blive en del af holdet, og nu efter at have været været online i over 1 år, har hjemmesiden (dk-event) rundet 30 fotografer og mere end 30.000 billeder fra næsten 80 byer i danmark.

DK-Event er hurtigt blevet en landskendt hjemmeside med over 20-25.000 besøgene hver måned. DK-Event er privat-ejet af Johnny Sørensen, men hjemmesiden er ved at blive udvide til flere “partnersites” efter købet af Eventgalleriet.dk, Eventkalenderen.dk & Eventgruppen.dk

DK-Event´s hovedkontor ligger i byen Hobro og drives til daglig af en gruppe personer. Personerne bag DK-Event er egentlig en virtual workforce. Vi sidder ikke samlet på et kontor, men er spredt rundt i Danmark.Vi kommunikerer via telefon og selvfølgelig over nettet. Vi har mange værktøjer til at styre den daglige drift.

Vores Fotografer er fra hele Danmark: Det gør, at vi kan dække Danmark med billeder & videoer fra en masse events.

DK-Event og denne side ville ikke være mulig i sin nuværende form, hvis ikke der var folk (fotograferne), som brugte deres fritid for at vedligeholde siden, tilføre ny events i Eventkalenderen, og i det hele taget brænde for siden. De mennesker har vi valgt at kalde for “ildsjæle”, fordi de gør dette gratis!!.

%d bloggers like this: