Home » kategorier » Alarm 112 » Hjørring, Aalborg, Aalborg Øst & Tylstrup – narkobilister anholdt og stoffer konfiskeret
Foto: Johnny Sørensen

Hjørring, Aalborg, Aalborg Øst & Tylstrup – narkobilister anholdt og stoffer konfiskeret

Nordjyllands Politi anholdt narkopåvirkede bilister i perioden den 27.-30. marts.

En 35-årig mand blev anholdt for kørsel under påvirkning af stoffer i Hjørring fredag den 27. marts kl. 10:25. Manden førte personbil, da han blev standset til et rutinetjek. Grundet mistanke til påvirket kørsel blev manden instrueret i at deltage i en narkometertest. Testen gav positivt udslag for, at manden var påvirket af amfetamin.

Fredag den 27. marts kl. 16:46 blev en 37-årig mand anholdt for kørsel under påvirkning af stoffer. Manden førte personbil ad Østre Havnegade i Aalborg, da han blev standset til et rutinetjek. Her blev manden instrueret i at deltage i en narkometertest grundet mistanke til påvirket kørsel. Testen gav positivt udslag for, at manden var påvirket af stoffer.

I Aalborg Øst blev en 21-årig mand standset til et rutinetjek. Manden havde store pupiller, hvorfor patruljen på stedet fik mistanke til, at han var påvirket af stoffer. Manden blev derfor instrueret i at deltage i en narkometertest. Testen gav udslag for, at manden var påvirket af kokain. Den 21-årige mand blev derfor anholdt for kørsel under påvirkning af stoffer. Bilen blev derefter ransaget grundet mistanke til besiddelse af euforiserende stoffer. I bilen blev der fundet 38,39 gram hash, fire knive og et bordben. Ejeren af bilen, en 22-årig mand, erkendte ejerskab af de 38,39 gram hash. Derfor blev han sigtet for brud på lov om euforiserende stoffer.

Søndag den 29. marts kl. 00:10 blev en mand anholdt for kørsel under påvirkning af euforiserende stoffer. Anholdelsen fandt sted på Hobrovej i Aalborg. Manden førte personbil ad Hobrovej, da en patrulje standsede ham til et rutinetjek. Grundet mistanke til påvirket kørsel blev manden instrueret i at deltage i en narkometertest. Testen gav positivt udslag for, at manden var påvirket af euforiserende stoffer.

En 38-årig mand blev sigtet og anholdt for kørsel under påvirkning af euforiserende stoffer, brud på lov om stoffer og kørsel uden førerret i Tylstrup. Manden førte personbil ad Luneborgvej søndag den 29. marts kl. 13:39, da en patrulje standsede ham til et rutinetjek. Grundet mistanke til påvirket kørsel blev manden instrueret i at deltage i en narkometertest, hvilket han gjorde. Testen gav positivt udslag for, at manden var påvirket af euforiserende stoffer. Bilen blev derefter ransaget grundet mistanke til besiddelse af stoffer. I bilen blev der fundet en mindre mængde kokain, en hashklump og en joint med hashmix. Endvidere havde den 38-årige ikke gældende kørekort til personbil.

I Danmark har vi nulgrænse for ulovlige stoffer i trafikken

Nulgrænsen gælder for bl.a.:
Amfetamin (speed).
Kokain.
Cannabis (hash, marihuana, pot).
LSD.
Ecstasy.
Heroin.
Svampe, der indeholder psilocin og psilocybin.
Khat.
Poppers (amylnitrit).
GHB (fantasy).
Morfin.
Metadon.
Benzodiazepiner, der ikke er på recept.

Hvis vi stopper dig og finder tegn på, at du har taget ulovlige stoffer, vil du få taget en blodprøve. Det er resultatet af blodprøven, der tæller som bevis.

Klik her for at læse mere om straffen for kørsel under påvirkning af euforiserende stoffer

About Johnny Sørensen

© Copyright 2018 DK-EVENT - HELE DANMARKS EVENTGALLERI. Vores artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: