Home » kategorier » Alarm 112 » Hobro – færdselsuheld mellem to personbiler
Foto: Johnny Sørensen

Hobro – færdselsuheld mellem to personbiler

Et færdselsuheld mellem to personbiler fandt sted på Skivevej i Hobro tirsdag den 28. januar kl. 16:55. Part 1 kom kørende ad Skivevej i nordøstlig retning. I krydset mellem Skivevej og Jernbanegade foretog part 1 et venstresving, hvor man formentlig overså part 2, som kom kørende ad Skivevej i sydvestlig retning. Part 1 påkørte derfor part 2. En patrulje blev hurtigt sendt til stedet, hvor de kunne konstatere, at der ingen personskade var i uheldet. Der var derfor udelukkende ringe materiel skade i uheldet.

Kør bil, når du kører bil: Hvad kan tage din opmærksomhed, når du kører bil?

Uopmærksomhed skyldes ikke, som mange fejlagtigt tror, ting uden for bilen. 70% af de ting, der tager opmærksomheden findes i bilen. Det kan fx være at:

  • Du taler i telefon eller læser/skriver SMS.
  • Du indstiller GPS eller radio.
  • Du samler ting op fra gulv eller handskerum.
  • Du spiser eller drikker.
  • Du tager dig af urolige børn eller taler med dine medpassagerer.
  • Du har tankerne et helt andet sted eller er stresset.

Du ved godt, det er farligt. Og alligevel kan du måske ikke helt sige dig fri for at have gjort nogle af tingene. Måske prøver du at kompensere ved at sætte farten ned imens, men det er ikke altid nok til at forhindre risikoen for ulykker. Risikoen for ulykker øges markant, fordi man reagerer for sent og for langsomt på uventede situationer. Og har du ikke øjnene med dig, når du måske slet ikke at reagere!

Læs mere på: sikkertrafik.dk/…/kør-bil-når-du-kører-bil

About Johnny Sørensen

© Copyright 2018 DK-EVENT - HELE DANMARKS EVENTGALLERI. Vores artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: