Home » Nyheder » Hobro IK sælger Julian Kristoffersen til sydkoreanske Jeonnam Dragons

Hobro IK sælger Julian Kristoffersen til sydkoreanske Jeonnam Dragons

Hobro IK og Jeonnam Dragons er blevet enige om en aftale, der sender Julian Kristoffersen til Jeonnam Dragons med virkning fra mandag d. 9. marts 2020, betinget af bestået lægetjek i Sydkorea.

Hobro IK har solgt Julian Kristoffersen til Jeonnam Dragons, spillende i den 2. bedste række i Sydkorea. Julian Kristoffersen var med i truppen til weekendens kamp mod Esbjerg fB, som altså blev hans sidste kamp for klubben.

Julian Kristoffersen kom til Hobro IK i sommeren 2018 fra svenske Djurgården IF. Siden er det blevet til 50 kampe med 6 mål til følge.

Sportschef Jens Hammer Sørensen udtaler:

– Vi har fået et tilbud som vi ikke har kunne sige nej til, det samme har Julian. Vi vil gerne være en klub, der henter spillere ind og sælger videre og det vil vi gerne blive ved med at være. Julian har været en stærk spiller for os gennem halvandet år, men tiden er nu inde for Julian at prøve nye udfordringer i Sydkorea og det vil vi ønske ham alt muligt held og lykke med.

Julian Kristoffersen takker for tiden i Hobro IK:

– Det har været en fantastisk tid for mig i Hobro IK. Jeg kom til en klub, hvor man kunne mærke at alle passer på hinanden og har et mål om at gøre hinanden bedre. Jeg vil gerne takke alle i og omkring Hobro IK samt de fantastiske fans jeg har mødt i min tid i klubben.

– Jeg har fået et tilbud som jeg ikke kunne sige nej til. Jeg er klar på at skulle prøve mig selv af i en helt ny liga og en helt ny kultur. Jeg kommer til at savne Hobro, så det er et vemodigt farvel til Hobro IK, lyder det fra Julian Kristoffersen

Hobro IK takker Julian Kristoffersen for indsatsen i klubben og ønsker alt held og lykke i fremtiden.

Tekst: Mikkel Højbo – Foto: Johnny Sørensen

About Johnny Sørensen

© Copyright 2018 DK-EVENT - HELE DANMARKS EVENTGALLERI. Vores artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: