Home » Nyheder » Hobro IKs administration samt spillertrup sendes hjem på ubestemt tid.
Foto: Johnny Sørensen

Hobro IKs administration samt spillertrup sendes hjem på ubestemt tid.

Hjemsendelses perioden er endnu uvis, men følger retningslinjerne fra de danske myndigheder. Hjemsendelsen er sket efter skærpede påbud fra regeringen med håb om at undgå spredningen af Coronavirus.

Denne beslutning er taget ud fra et helbreds- samt arbejdsmæssigt hensyn. Hertil er Hobro IKs økonomiske situation, omstændighederne taget i betragtning, også lagt til grund for beslutningen.

Størstedelen af Hobro IKs administration samt spillertruppen er derfor hjemsendt med støtte fra regeringens trepartsordning, der sikrer medarbejderne hjemsendelse med løn i den gældende periode. Efter endt periode, eller ved tilbagekaldelse af medarbejderne, grundet forbedringer vedr. Coronavirus, kan alle medarbejdere vende tilbage til deres stilling i Hobro IK.

Salgsansvarlig Direktør i Hobro IK, Jimmie Nielsen udtaler:

– Hele Danmark og verden er ramt af denne frygtelige pandemi. Vi har derfor valgt ud fra den nuværende samfundssituation at hjemsende vores medarbejdere under denne trepartsordning, så alle medarbejdere kan vende retur til deres arbejde, når Coronavirusen er under kontrol.

– Vi har hele tiden fulgt regeringens udmeldinger og påbud, i første omgang med hjemmearbejdspladser, men vi tager nu skridtet videre for at sikre sundheden blandt vores medarbejdere, samt arbejdspladserne i Hobro IK. Vi håber snart at have alle medarbejdere tilbage i vante omgivelser på DS Arena, slutter Jimmie Nielsen.

På den sportslige side berører hjemsendelsen 3F Superligatruppen, trænerstab, holdet bag holdet samt Hobro IKs Talentafdeling. I den kommercielle administration er størstedelen af medarbejderne ligeledes hjemsendt på denne ordning.

Til sidste en opfordring til at passe på hinanden og udvise samfundssind.

Tekst: Mikkel Højbo, Foto: Johnny Sørensen

About Johnny Sørensen

© Copyright 2018 DK-EVENT - HELE DANMARKS EVENTGALLERI. Vores artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: