Home » Nyheder » Hobro IK’s JS herrer sejrede over topholdet
Foto: Johnny Sørensen

Hobro IK’s JS herrer sejrede over topholdet

Lørdag eftermiddag tog Hobro IK’s JS herrer i mod topholdet fra IF Skjold Sæby, som indtager den øjeblikkelige 1. plads i JS1 tabellen.

Vi har præsteret utroligt svingende i dette forår, og derfor har vi også en placering, som vi har fortjent.

Revanchelysten var dog stor efter vi i forårspremieren tabte i en møgirriterende kamp i Sæby, i øvrigt i en kamp, hvor meget gik galt med bl.a. et dumt straffe og et sindssygt selvmål.

Sæby er et godt hold, og de kom til Hobro med målet om at sejre, det var tydeligt. Det er et hold med stor selvtillid og tro på tingene, ligesom vi selv følte os usårlige i efteråret.

Vi kommer bagud med 1-0 allerede efter 10 minutter, og så var vi ligesom i modgang. Heldigvis når Jakob Justesen lige netop at udligne efter han i øvrigt havde meldt en udskiftning pga. en baglår skade. 12 minutter spillet.
Herefter sad Sæby på en stor del af spillet, men vi skabte dog også chancer.

10 minutter efter pausetéen scorer Kasper Vernersen på en clearing fra en Sæby forsvarer efter et langt HIK indkast. “Verner” brager den op i hjørnet med højrebenet.

Knap 10 minutter senere bringer vi os i front med 3-1, da Oliver Keldberg Andersen kommer først på en retur fra en ellers dygtig Sæby keeper. Forinden var Mathias Dreyer manden bag afslutningen, der blev pareret af Stefan Wesley i Skjold målet.

Efter 70-75 minutter har Sæby i den grad teten, hvor de med det ene angreb efter det andet angreb et træt HIK hold. Vi forsøgte at ændre formationen til 5-4-1, men desværre får de et irriterende 2-3 mål i det 78. min. i en situation, hvor vi ikke holder fokus og dækker færdigt ved baglinjen. 

Bølgerne gik højt det resterende kvarter, men vi holder stand. Slutresultatet 3-2 i Hobro IK’s favør.

Det betyder, at vi stadig er med i en meget tæt række, hvor alle kan slå hinanden på kryds og tværs. Sæby og Herning Fremad har stadig førerbolden, men en del hold følger trop og holder de to førstnævnte hold til ilden.

Næste opgør bliver først mandag den 20. maj kl. 19.30 på udebane i Vildbjerg.

En bonusoplysning er, at serie 3 igen vandt, denne gang hele 8-0 over IF Fjorden. Det betyder, at s.3 topper rækken med 6 point ned til Bælum på 2. pladsen.

Tekst: Peter Thomsen. Foto: Johnny Sørensen (Arkivfoto)

About Johnny Sørensen

© Copyright 2018 DK-EVENT - HELE DANMARKS EVENTGALLERI. Vores artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: