Home » Nyheder » Hyldest til TEAM ESBJERG!
TEAM ESBJERG
Marc M. Andersen / TEAM ESBJERG

Hyldest til TEAM ESBJERG!

Team Esbjerg som er Esbjergs dame håndbold, vandt det danske mesterskab i Ikast efter sejren 19-20 over Herning Ikast Håndbold. Team Esbjerg vandt for anden gang det danske mesterskab i håndbold, Esbjerg kom hjem fra Herning Ikast, tirsdag aften. I fredags var der hyldest på torvet i Esbjerg til håndboldpigerene. Pigerne og vejret ændrede sig fra grå og kedelig til SOL og varme!
Lyden af we are the CHAMPIONS med Queen fløj ud af højtalerene, pigerne sang og fans jublede over DM guldet!
Team Esbjerg skal til den kommende sæson spille Champions Leauge og forsvare det danske mesterskab. Esbjerg vidste at ALLE var velkomne og folk hyggede sig!
Photo-Andersen.dk siger Tak for en god og fed dag ESBJERG!!

se flere billeder HER🙂

Foto: Marc M. Andersen

About M.Andersen

Velkommen til! Mit navn er Marc Mølskov Andersen, jeg kommer fra Esbjerg, og er amatør fotograf. Jeg har taget billeder siden 2013. Jeg startede med at fotografere sport og har været sportsfotograf i mere end 5 år. Jeg leverer billeder til Eliteprospects, som er en stor svensk hjemmeside med ishockey spillere/træner, samt jeg er frivillig fotograf ved Ribe Esbjerg HH, samt Europamester. Men efter som jeg er blevet bedre og bedre, så begyndte jeg at fotografere mere landskabs- og natur billeder. Jeg vil fange motiver som andre ikke ser, med deres blotte øje. Jeg vil gerne vise, at jeg har tænkt over mine billeder, og at de ikke bare er blevet taget tilfældigt. Billederne er taget med ro, fordybelse, respekt og vilje. Jeg lader billederne fortælle hver deres historie. Jeg tager primært billeder i Esbjerg området, men jeg kommer også rundt omkring og fanger andre motiver, derfor kan det svært at kende motivet, hvis ikke du er fra lokalområdet. Jeg prøver at finde nye steder og andre motiver end kun solnedgange. Jeg kan godt lide at finde en lokation, som ingen anden fotograf har brugt. Men hvor der er en vilje, er der også en vej. Jeg er rigtig glad for at fotografere motiver, som man ikke bare lige, ser ved at kigge ud af vinduet. Jeg ønsker at fremhæve hver en lille detalje, sådan at man kan se billedet er taget med hjertet, fremfor kun med en knap på mit kamera. Ligemeget om det er natur eller ishockey billeder, skal de vise de samme følelser, selvom det kun kan fanges på et splitsekund. Der skal være plads til de anderleds billeder, fremfor de almindelig standard billeder. Jeg er rigtig glad for, at du fandt vejen til min hjemmeside og har kigget ind. Jeg er meget glad for at nogen sætter pris på mit arbejde. Jeg vil ønske dig en rigtig god fornøjelse på min hjemmeside, og håber på et glædeligt gensyn. Med venlig hilsen Marc Mølskov Andersen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: