Indvielse af Danmarks første Trætophotel

Foto: TM&E Air-view.dk

Interview med Formand Niels Juel Nielsen omkring Løvtag projektet, der blev indviet d 29 juni 2019.

OM -LAG Himmerland 2014-2020

LAG Himmerland 2014-2020 dækker Rebild og Mariagerfjord kommuner og er den tredje Lokale AktionsGruppe (LAG) i området omkring Mariager Fjord og Rold Skov. Første LAG (LAG Kattegatgruppen) blev etableret i 2001 og siden er flere hundrede projekter støttet med mere end 35 mio. kr. – de såkaldte “LAG-midler” (fortrinsvist EU-penge).

Projekterne har alle haft som fokus at medvirke til at gøre det endnu bedre at bo, leve og skabe erhvervsaktivitet i LAG-området. Den nye bestyrelse skriver i sin strategi: “Vi har noget – og vi deler gerne med dig” LAG Himmerland vil optimisme, vækst og leverum gennem udnyttelse af de himmerlanske ressourcer – skabe genlyde i skoven og ringe i vandet.

LAG Himmerland vil via støtte til projekter og deltagelse i den lokale landdistriktsudvikling gøre sit til at området bliver et spændende sted besøge, bo, arbejde og udvikle sig med fokus på social ansvarlighed.

LAG Himmerland ønsker at “støtte op om, at Rebild og Mariagerfjord området bliver kendt for iværksætteri og et mangfoldigt kulturliv – med let adgang til naturen, som vi passer på”. … Du vil på siden http://www.lag-himmerland.dk/ finde links til ansøgningsmaterialer, nyheder og omtaler af LAG-støttede projekter.

Tekst/Foto: TM&E Air-view.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: