Intens kamp imellem Hobro & Gug endte med 2-1 sejr

Foto: Johnny Sørensen

Lørdag eftermiddag tog vi i mod Gug Boldklub, der også spiller med i den sjove ende af tabellen. Vi vandt det første interne opgør med 1-0 i Gug efter en lige affære.

Det blev også en lige kamp i dag. Vi startede dog flot ud i dagens kamp, hvor vi taktisk var godt indstillet på den dygtige modstander. Gug kan godt lide, og er dygtige til, at spille i små rum, men vi fik lukket flot ned for denne mulighed.

Omvendt havde vi god bevægelse i vores offensiv og vi bringer os i front med 1-0 allerede i det 7. minut. Vi kommer flot til gennembrud over kanten og Mathias Trangbæk kommer på bolden efter en retur, han tager et træk ind i banen og sparker bolden faldt i mål til HIK føring. Vi bibeholder teten i kampen, og det foregår på vores egne præmisser.

Efter 32 minutter modtager Gug profilen, Daniel Moth, et gult kort for at havde standset en HIK omstilling. Vi presser højt og får som fortjent. Mathias Dreyer finder vores topscorer, Mathias Damborg, der sikkert bringer os i front med 2-0.
En flot spillet 1. halvleg af HIK spillerne.

Kampe har det med at ændre sig, og det gjorde denne også efter en 1. halvleg med klar HIK dominans.
Desværre får vi desuden Mathias Damborg skadet i en pisse træls situation. Han går op i en hovedstødsduel, hvorefter han falder frontalt ind i en skraldespand på sidelinjen. Uden det skal lyde for drabeligt så står der blod ud af ham. Han får faktisk 3 flænger, hvoraf den værste er lige over øjet. Han er groggy, og kan naturligvis ikke fortsætte kampen. Han køres på sygehuset, og vi kommer til at mangle ham, for “Dammi” er virkelig steppet op den seneste måned. Pludselig har vi ikke hans nærkamps- og duelspils styrke, og vi får svært ved at bibeholde bolden på Gug’s halvdel.

De overtager momentum, og det bliver straffet efter 73 minutter, da den evigt farlige Lasse Strandberg modtager en god bold i dybden mellem Oliver Keldberg og Stefan Kahr. Han piller den ned og sparker den i det lange hjørne.

Herefter bliver det ikke bedre af, at vi modtager et dumt Stefan Kahr gult kort, da han sparker bolden væk efter dommerens fløjt. Heldigvis har vi en flok vikinger, der arbejder hårdt for hinanden, og vi står flot i mod, og Gug skaber ikke de afgørende chancer for at udligne.

Artikel forsætter under

Bølgerne går højt til sidst og også efter kampen desværre. Men vi kan endnu engang sætte 3 point på kontoen, der bringer os på hele 27 point for 11 spillede kampe. 3 uafgjorte og 8 sejre bringer os i en gunstig position inden de sidste 3 kampe, hvor vi møder RKG og Aalborg Chang ude inden vi slutter efteråret med Hjørring på hjemmebane.

Der var mange fine præstationer i dag, og det var en kollektiv arbejdssejr trods massiv modgang i 2. halvleg.
Vi nærmer os nu stille og roligt den 28. oktober 2019. Vi har ikke tabt en turneringskamp i hele 2018, og vi skal helt tilbage til den førnævnte dage i 2018, hvor vi indkasserede vores sidste nederlag, denne gang til Aalborg Chang, der rykkede op fra den daværende serie 1 kreds. Hele 26 kampe er vi gået fra banen, hvor vi ikke har tabt. Nu skal vi holde momentum og slutte dette efterår flot af. Vi er sikret en placering i top 4, og vi går benhårdt efter en 1. plads, der vil sikre os 3 point med over i JS1 til foråret.

Tekst: Peter thomsen / Foto: Johnny sørensen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: