Home » Nyheder » Julemanden kom til Valsgård efter nødlanding på mark
Foto: Valsgård Borgerforening

Julemanden kom til Valsgård efter nødlanding på mark

Julemanden kom alligevel til Valsgård på sin tur rundt i verden, efter han nødlandede med sin kane på en mark, og måtte gå i 4 timer for at nå frem, mon ikke ungerne nød at snakke med ham og vi andre se ham tænde julelysene i de små børns øjne, er helt sikker på de 75 børn, og næsten lige så mange voksne nød synet af ham da han tændte lys i juletræet med sin grydeske hos Spar Købmanden i Valsgård.

Spar Købmanden Lars Jensen havde lavet slik poser til børnene som Julemanden delte ud, og herefter gik turen til Valsgård forsamlingshus hvor der også var et træ der skulle tændes af Julemanden. Da det var vel overstået tog alle hinanden i hånden og gik rundt om juletræet ved Forsamlingshuset og sang “på loftet sidder nissen” som alle børn jo kan synge med på, hvilket de også gjorde.

Så var der lejlighed til at få en snak med Julemanden om ønsker til jul inden der var æbleskiver og juice til ungerne som var skænket af Foredragsforeningen i forsamlingshuset. En ting er sikkert med den glæde og varme der kunne ses i de små børns øjne, vil vi alle fra borgerforeningens bestyrelse ønske alle en rigtig glædelig jul samt et godt nytår, med håb om at alle byens borgere bakker op om foreningslivet i Valsgård også i 2020.

Foto/Tekst: Valsgård Borgerforening

About Johnny Sørensen

© Copyright 2018 DK-EVENT - HELE DANMARKS EVENTGALLERI. Vores artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: