Home » Nyheder » Kom til klassikerkamp på biblioteket
Foto: DKEVENT

Kom til klassikerkamp på biblioteket

Det siges, at ord kan slå hårdere end en knytnæve. Det efterprøver Mariagerfjord Bibliotekerne torsdag d. 19. september når der inviteres til “Klassikerkampen”. Men det bliver ikke edder og forbandelser, der kommer til at flyve gennem luften.

Nej, i stedet stilles spørgsmålet: Hvem mon trækker sig sejrrigt ud af en litterær duel på ord mellem Jeppe Aakjær og Halfdan Rasmussen? Eller hvad med Henrik Pontoppidan og Michael Strunge?

Som en del af Bibliotekernes Temasamarbejde med DR har bibliotekarerne udvalgt en række tekster fra seks af de helt store forfattere i dansk historie, og så er der dømt højtlæsningsdyst på kryds og tværs af genrer, tider og formater. Efter hver runde er publikum med til at kåre vinderen.

Der er ingen præmier på spil, det handler om at opleve litteraturen på en ny og sjov måde – og samtidig kan man måske inspireres til endelig at få taget hul på en af de bøger, man altid havde tænkt sig at læse, men aldrig helt fik startet på.

Klassikerkampen skydes i gang d. 19. september kl. 16.30 på Hobro Bibliotek. Der er ingen tilmelding og biblioteket har kaffe på kanden. Læs meget mere om Mariagerfjord Bibliotekernes deltagelse i temasamarbejdet, De andres ord, på www.mariagerfjordbibliotekerne.dk.

About Johnny Sørensen

© Copyright 2018 DK-EVENT - HELE DANMARKS EVENTGALLERI. Vores artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: