Koncert i Herning ved Kulturfesten “Tæt på solen”

Foto: Flemming Pedersen

Festlig afslutning af kulturfesten “Tæt på solen” i Herning 16. juni 2018 med Poul Krebs, Signe Svendsen og Frederik Vedersøe

Tonerne bragede ud af højttalerne og en kæmpe parabol med solens farver dannede baggrund på scenen, mens lyskegler fejede ud over tilskuerne, så koncerten levede bestemt op til temaet “Solkoncert”, mens musikkunstnerne Poul Krebs, Signe Svendsen og Frederik Vedersøe var aftenens hovednavne.

Kunstnerne var flankeret af et perfekt backup orkester samt et kor fra Herning kommune, som deltog i åbnings sangen “Her comes the sun” – en ældre Poul Mcartney komposition og sluttelig også med nummeret, “Solen er så rød mor”.

De 3 kunstnere Poul Krebs, Signe Svendsen og Frederik Vedersøe spillede på skift egne kompositioner, hvor der virkelig var gang i de fremmødte tilskuere.

Herning kommune har besluttet at vende tilbage også i 2019 med en ny kulturfest – så det bliver spændende, om det bliver en fast tradition – der kunne dog godt have været flere, der bakkede op om dette arrangement, men de fremmødte fik ihvertifald en god oplevelse.

Se flere billeder her:

 

Foto: Flemming Pedersen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: