Home » Nyheder » Lokal købmand takker af
Foto: Johnny Sørensen

Lokal købmand takker af

Conni Rod Damborg ønsker ikke at fortsætte som forpagter af OK Plus-butikken i Hobro, og derfor stopper hun i butikken i udgangen af november.

OK Plus på Randersvej i Hobro skal have nyt ansigt bag disken. Den nuværende butikschef, Conni Rod Damborg, er blevet tilbudt at blive forpagter af butikken, men det har hun takket nej til, og derfor stopper hun d. 30. november.

“Jeg ønsker ikke at blive forpagter. Selvom jeg har sagt mange gange, at jeg gerne ville selv i stedet for at arbejde for andre, så kunne jeg mærke, at det ikke var mig alligevel,” forklarer hun.

Erik Danielsen, der er distriktschef hos OK Plus, ærgrer sig over, at butikschefen nu stopper, men han har fuld forståelse for beslutningen.

“Vi har været rigtig glade for at have Conni Rod Damborg med på holdet. Vi håbede også, hun ville fortsætte i butikken, men det kunne vi desværre ikke overtale hende til. Så vi siger stor tak til Conni for hendes arbejde og ønsker hende held og lykke fremover,” siger Erik Danielsen.

Har sat struktur på butikken
Conni Rod Damborg har været butikschef i halvandet år, hvor hun især har arbejdet med at etablere et bredere udvalg af mad på farten og få sat struktur på forskellige koncepter i butikken.

“Det har været rigtig sjovt. Det var spændende at overtage en ny personalegruppe og få strukturen i butikken til at gå op i en højere enhed. Jeg havde for eksempel aldrig prøvet at stå med en pakkeshop og spillehal, så personligt har det været en kæmpe sejr at få sat system på det,” forklarer hun.

Den nye mand i butikken bliver Tommy Dalsgaard, der begynder arbejdet d. 25. november.

About Johnny Sørensen

© Copyright 2018 DK-EVENT - HELE DANMARKS EVENTGALLERI. Vores artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: