Home » Nyheder » Louis Nielsen fejrer 13 år i Hobro
Foto: Johnny Sørensen

Louis Nielsen fejrer 13 år i Hobro

Louis Nielsen i Hobro fejrer 13 år i byen. Chefoptiker og indehaver Mia Kjær Albertsen har været med hele vejen, og ser tilbage på 13 gode år i Hobro. Butikken fejrer fødselsdagen i seks dage, den 11.-16. november, med tilbud på briller og giver gratis synstjek i butikken den 11. og 12. november

For 13 år siden slog Louis Nielsen i Hobro dørene op for allerførste gang. Siden har butikken i Adelgade 44 etableret sig som en fast del af gågaden og her 13 år efter oplever butikken fortsat stor succes og kundetilgang. Chefoptiker og indehaver, Mia Kjær Albertsen, har været med i alle 13 år, og hun kan tydeligt huske den første åbningsdag tilbage i 2006.- Jeg var meget nervøs for, hvordan byen ville tage imod os, men allerede den første dag var der mange kunder i butikken, og siden da er det faktisk gået rigtig godt, fortæller Mia Kjær Albertsen.

På åbningsdagen var der blot tre medarbejdere i butikken. I dag, 13 år efter, har butikken i alt ni medarbejdere inklusive Mia Kjær Albertsen selv og Nicolas Landor, der er butikschef og butikkens anden indehaver.Selv efter 13 år kan Mia konstatere, at mange trofaste kunder stadig holder ved.- Vi har mange trofaste kunder, der er kommet lige siden første åbningsdag. Det er rigtig dejligt, og jeg bilder mig selvfølgelig ind, at det er min fortjeneste, fortæller Mia Kjær Albertsen og griner.

Butikschefen er selv overrasket
Hun peger naturligvis på butikkens stærke hold, når hun skal forklare, hvor kunderne holder ved og flere og flere hobrogensere besøger butikken i Adelgade 44.- Vi har rigtig dygtige folk i butikken og samtidig har vi det rigtig godt sammen i butikken. Det kan kunderne også mærke. Den gode stemning smitter, og det har stor betydning, er jeg sikker på, fortæller Mia Kjær Albertsen.Nicolas Landor er en af de nye ansigter i butikken. Selvom han har været butikschef og ejer af butikker i over to år, er han alligevel en de nyest tilkomne. Og Nicolas selv er imponeret over butikken i Hobro.- Selvom det er over to år siden, jeg begyndte hos Louis Nielsen i Hobro, er jeg stadig imponeret. Jeg er imponeret over vores hold her i butikken og imponeret over Louis Nielsen generelt. Vi går forrest, når det handler om øjensundhed, og det er jeg stolt af, fortæller Nicolas Landor.

Over 87 års erfaring
Nicolas Landor er med afstand en af de nyest tilkomne medarbejdere. Flere medarbejdere har været med helt fra begyndelsen, da Louis Nielsen åbnede i Hobro, og tilsammen har holdet af medarbejdere over 87 års erfaring indenfor branchen og i Louis Nielsen.- Det vidner jo om, at Louis Nielsen er et godt sted at være, og at vi, som medarbejdere, ikke går i stå. Men at vi har det godt, og vi bliver udfordret, fortæller Mette Enger, der har været i butikken i Hobro i alle 13 år og hos Louis Nielsen i hele 20 år.I butikkens levetid er det blevet til over 70.000 synstest, og netop fokusset på synstesten og øjensundhed, er vigtigt for butikken i Adelgade 44.

Kæmper for øjensundhed
Udover den gode og trygge kundeoplevelse har Louis Nielsen i Hobro nemlig blikket skarpt rettet mod øjensundhed, og netop dét fokusområde får de lokale Ribe-borgere til at besøge butikken, fortæller Mia Kjær Albertsen.- Mange peger på synet som deres allervigtigste sans, men alligevel glemmer de at få undersøgt synet regelmæssigt. Den tendens er vi begyndt at ændre på her i Hobro, fortæller hun.Med Louis Nielsens synstest med sundhedstjek, KompletSyn, sørger butikkens optikere nemlig for at passe godt på patienternes øjne.I mange tilfælde viser synstesten, at patientens syn er helt som det skal være, men i enkelte tilfælde har Mia Kjær Albertsen og kollegaerne fundet symptomer, som har vist tegn på sygdomme og henvist patienten videre til øjenlægen.- Derfor er det vigtigt, at man med jævne mellemrum får undersøgt sine øjne. Det er ikke altid, at øjnene selv fortæller på forhånd, at noget er galt. Vi ønsker, at så mange som muligt får synet undersøgt. For en sikkerheds skyld, fortæller hun.

Unikt samarbejde med øjenlæger
Louis Nielsen har, som de eneste i branchen, oprettet et uafhængigt øjenlægenetværk, som består af ti højt specialiserede danske øjenlæger. Det betyder, at hver patient er i trygge hænder hos Louis Nielsen i Hobro.Vurderer Louis Nielsens optiker, at der er uregelmæssigheder, der kræver yderligere undersøgelse, sendes billeder straks videre til øjenlægenetværket. Øjenlægenetværket svarer tilbage med en faglig vurdering, oftest inden for 12-24 timer – og senest inden for 72 timer.- Finder vi symptomer på uregelmæssigheder, sender vi straks billederne af patientens øjne videre til vores netværk af øjenlæger, som sender patienter videre til en øjenlæge eller et hospital, hvis det er nødvendigt, fortæller Mia Kjær Albertsen.Er der behov for videre behandling hos praktiserende øjenlæge, er det de uafhængige øjenlæger, der laver en præcis henvisning til rette sted. Det sikrer en hurtig respons og behandling.

Fejrer fødselsdagen i butikken
Butikken fejrer de 13 år med fødselsdagsfest i butikken. Her tilbyder Mia, Nicolas og kollegerne et af deres stærkeste tilbud, nemlig 40 % på briller fra 795 kr. Det sker i seks dage, den 11.-16. november.To dage, nemlig mandag den 11. og tirsdag den 12. november, inviterer butikken også indenfor til gratis synstjek.- Vi får besøg af Niels Burchardt, som er indehaver og chefoptiker hos Louis Nielsen i Skive. Sammen med vores øvrige optikere, vil han foretage et gratis synstjek, fortæller Mia Kjær Albertsen.

Det gratis synstjek kræver forhåndstilmelding i butikken i Adelgade 44 eller på butikkens telefon 96325063.

Tekst: Rune Steiness / Foto: Johnny sørensen

About Johnny Sørensen

© Copyright 2018 DK-EVENT - HELE DANMARKS EVENTGALLERI. Vores artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: