Home » Nyheder » Motormesse 2020 i Messecenter Herning
fotograf Flemming Pedersen, Herning

Motormesse 2020 i Messecenter Herning

Motormessen i messecenter Herning blev i 2020 afholdt i weekenden 31. januar og til 3. februar og blev som sædvanligt særdeles godt besøgt.

DK-event besøgte messen søndag den 3. februar med en fotograf, som har taget en del stemningsbilleder fra selve messen, men også af aktiviteter udenfor på de forskellige eventpladser, hvor der kunne opleves indslag fra Cross Car Danmark, Folkerace, forsvarets nye kampvogn blev også vist frem og som en detalje i opvisningen, blev børn inviteret med på en køretur og dette blev virkelig et tilløbsstykke.

Indenfor fik motorinteresserede sig en snak om biler og motorcykler og flere så ud til at få nogle gode messetilbud på især en ny motorcykel til at køre ud i den danske sommer med.

Der blev også kørt ræs med dækrøg på pladsen udenfor bag hal C hvor Drift Shifters viste deres kunnen med de hurtige biler med mega store motorer – og dette ræs kan opleves på en video på dette link på DK-event.dk

About Flemming Pedersen

Hejsa mit navn er Flemming Pedersen. Jeg er fotograf for DK-event i Herning og omegn. Opgaver: Fotografering/video: Reportage, motorsport, fodbold, håndbold, ishockey, byfester, konfirmation samt meget andet. Video optagelse: Konfirmation, bryllup, sølvbtyllup, fødselsdag samt andre feslige lejligheder. Kontakt: Telefon 51 37 67 45

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: