Motorshow i MCH 2019

Foto: Flemming Pedersen, Herning

Stemningsbilleder fra motorshow 2019 i Messecenter Herning

Har du inkarneret interesse for motorsport og ræs, så var der i week-enden 8.-10. februar 2019 store muligheder indenfor næsten alle grene af motorsport – og 22.000 personer gæstede også udstillingen i de 3 dage.

Der var muligheder for både børn, unge og helt ældre personer – så der var gang i den rundt omkring i de 3 udstillingshaller som rummede alt det sidste nye indenfor motorcykler, biler, autocampere og endda også cykel camping, hvis man er til den slags.

Indenfor motorsport var der en del rally klubber repræsenteret og især crosscard Danmark havde en udstilling med de mindre mooncar crossere, som de også kørte ræs med på dyrskuepladsen flere gange i løbet af de 3 dage – (se billeder fra demoræset).

Folkeræce var også repræsenteret på udstillingen og de kørte også opvisningsræs på dyrskuepladsen, så motorshow var der rigeligt af.

Indendørs var der mulighed for at køre gocard på en speciel indrettet bane – og den blev flittigt brugt. For de mindste var der mulighed for at køre mini speedway under kyndig vejledning.

Ud over udstilling af det sidste nye indenfor bilindustrien var der også udstilling af specialbiler i den kostbare ende som man bare kan gå og drømme om.

Det danske forsvar var som sædvanligt også repræsenteret, og især deres udstilling med kampvogne var godt besøgt – og især børn var rigtig glade for at kravle rundt på disse 2 udstillede leopard kampvogne. Der blev også kørt demo på dyrskuepladsen med den ene af kampvognene – så også her var der ræs at byde på.

Se stemningsbilleder fra de 3 dage på dette link.

Foto og tekst: Flemming Pedersen, Herning

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: