NY HUNDEFRISØR I HOBRO ÅBNER 4. OKTOBER

I den gamle blomsterbutik Florise kommer der nu hundefrisør.

Mange har nok undret sig over hvad der skulle ske med det tomme butikslokale på Tværgade 3, som nu har stået tomt et godt stykke tid. Nok de færreste havde dog gættet, at der skal være en hundefrisør.

Men… ikke bare en hundefrisør i traditionel forstand. Carina Rask Vernersen, som står bag den nye virksomhed, fortæller nemlig om, at det skal være meget mere end en salon. Det skal være en oplevelse at komme ind til Wuffins i Hobro. Der vil være stort hyggehjørne til hundens ejer med gratis kaffe, læsestof, WIFI og masser af produkter at se på.

Udenfor vil der blive lavet en hyggelig terrasse med borde og stole, så man også kan sidde og nyde solen imens hunden er inde og blive klippet. Ja og er man ude og gå tur med sin hund, og har brug for et hvil, må man selvfølgelig også gerne sidde her. Så kan man jo altid kigge indenfor og sige hej – fortæller Carina med et smil i øjet.

På sigt vil de lave det mere café-agtigt, så andre også kan komme og få en kop kaffe, en sodavand og en sandwich, hvor det rent faktisk er lovligt at have sin hund med.

Carina nævner også at der i starten af det nye år vil blive koblet en webshop til salonen, men også at de har store planer om at ville være Danmarks første hundefrisør-kæde.

De er allerede i fuld gang med at udvikle og designe deres helt egne hundeprodukter, da de gerne vil have noget unikt, som ingen andre har. Hele deres koncept er meget inspireret at USA og England, som har en helt anden hundekultur, hvilke også vil kunne ses i salonen understreger Carina.

Den nye hundefrisør kommer til at tilbyde behandlinger til både store og små hunde, og man vil kunne købe diverse hundeprodukter, bl.a. økologisk shampoo, halsbånd, hundesnacks og mange andre spændende ting. Behandlingerne er meget individuelle pga. hunderacer og pelstype, og de bruger derfor ikke faste priser, men en fast timepris.

Der kan allerede nu bookes tid til behandlinger på tlf. 60 563 562 eller via linket : https://wuffins.klikbook.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: