Oplev Peter A.G. give minikoncert når Salling tænder julelysene

2 min read

Foto: Johnny Sørensen

Fredag den 2. november tænder Salling flere hundredetusinde funklende julelys på facaden. Når julelysenes skær har bredt sig over Strøget, overtager Peter A.G. scenen foran stormagasinet med velkendte hits

Det er efterhånden blevet en fast tradition, at et hav af forventningsfulde og glade mennesker mødes foran Salling og tæller ned i fællesskab, inden tusindvis af funklende julelys bliver tændt på stormagasinet. Fredag den 2. november kl. 17 inviterer Salling igen til kæmpe lystændingsfest, hvor det også er muligt at se de dekorative julevinduer.

– Julen er en magisk tid i Salling, hvor vi i fællesskab med vores kunder skaber gode oplevelser. Vi kan ikke undgå at blive pavestolte, når så mange mennesker samles foran Salling for at markere starten på julen. Det er helt fantastisk, siger Marianne Bedsted, der er direktør for Salling stormagasiner.
Peter A.G. er Sallings julegave til byen

Der er lagt op til en fest med masser af god musik og julestemning, når Peter A.G. sammen med sin trio træder op på scenen og giver en minikoncert. Her vil forsangeren fra Gnags sætte scenen med masser af populære hits, hvor alle kan synge med.

– Jeg er stor tilhænger af julen og alle de minder, julen bringer med sig. Så jeg glæder mig utroligt meget til at synge julen i gang under de smukke julelys. Forhåbentlig kommer min kærlighed til julen til at smitte, siger Peter A.G.

Julehyggen fortsætter i stormagasinet

Når julelysene er tændt, og koncerten er forbi, flytter den gode julestemning ind i Salling, hvor der er pyntet op til jul. Her er der alverdens smagsprøver, serveringer og julegodter på alle etager, hvor blandt andet Salling Super byder på lune æbleskiver. Der vil også være masser af tilbud, DJ, aktiviteter og konkurrencer, hvor man kan vinde præmier for 45.000 kr.

Der er samtidig mulighed for at købe julelækkerier i form af æbleskiver og hjemmelavet gløgg under åben himmel på Salling ROOFTOP, hvor der også er smagsprøver på juleøl.

Som en ekstra julegave modtager alle, der er tilmeldt ClubSalling, et gavekort på 100 kr. Fremvisning af gavekortet indløser en rabat på 100 kr., hver gang man køber for 500 kr. fra torsdag den 1. november til søndag den 4. november. Alle har mulighed for at tilmelde sig ClubSalling på salling.dk.

Det er en god idé at komme i god tid, da der forventes mange mennesker. Stormagasinet holder i anledningen åbent helt frem til kl. 22.

Program
– 10-17: Der varmes op til julehygge i Salling

– 17.00: Lysene bliver tændt
– 17.10: Peter A.G. spiller under julelysene
– 17.35: Julehyggen fortsætter i Salling

Fakta om julelysene

– Det koster 12 kr. i timen at have julelysene tændt

– Julelysene er designet af lysfirmaet Sirius, der også er kendt for julebelysningen på Hotel D´Angleterre

– Det tager to uger at sætte julebelysningen op

Tekst: Salling Group

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © All rights reserved. EventGruppen | Newsphere by AF themes.