Home » Nyheder » Pølsehuset forærer mad væk til læger og sygeplejersker

Pølsehuset forærer mad væk til læger og sygeplejersker

Kære Hobro, Mojtaba har set billederne fra Iran samt Italien, hvor læger og sygeplejersker falder i søvn på bordene.

Iran hvor han selv kommer fra, han han ik mulighed for at hjælpe, og han ser at de danske læger og sygeplejersker har brug for vores hjælp. De knokler og får slet ikke nok i løn, og derfor har de sikkert heller ikke meget tid til at lave mad det næste lange stykke tid.

Derfor tilbyder Pølsehuset nu gratis 10 hotdogs samt 10 fransk hotdogs til læger og sygeplejersker. Det vil blive leveret til dem kl. 17 i morgen fredag. Det samme vil blive leveret næste uge fredag til sygehusets personale. Da de ikke har tid til at hente det selv nede i butikken. Derfor vil han gøre dem den tjeneste, at han også leverer maden ud til dem. Tirsdag aften fulgte han nøje med, da Mette Frederiksen meldte ud, hvad der skulle ske med de mange restauranter. Det er ikke første gang at Majtaba og Pølsehuset Hobro forærer mad til folk i nød.

Det samme var gældende, da der var brand i stoldalen i Hobro, hvor mange var uden hus eller mad. Der forærede Pølsehuset Hobro mad til både de frivillige der hjalp de udsatte, men han gav også de udsatte mad og drikke. Dette skal derfor ikke ses som reklame for Pølsehuset Hobro, men som en hjælp og støtte til dem der har brug for det i denne tid, nu når vi alle sammen kæmper imod Corona Virus!

Kærlig hilsen Pølsehuset Hobro

About Johnny Sørensen

© Copyright 2018 DK-EVENT - HELE DANMARKS EVENTGALLERI. Vores artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: