Home » kategorier » Alarm 112 » Politiet til gåprøve i Fjerritslev
Foto: Johnny sørensen

Politiet til gåprøve i Fjerritslev

Nordjyllands Politi hjælper til, når cirka 200 små skoleelever fra Fjerritslev skal til gåprøve den 19. september for at bevise, at de kan begå sig i trafikken.

Den 19. september 2019 kl. 09:00-13:30 vil lokalpolitiet fra Hjørring være til stede i Fjerritslev, når cirka 200 elever fra 0., 1. og 2. klasse på Thorup-Klim Skole, Trekronerskolen, Ørebroskolen og Fjerritslev Skole skal gennemføre en gåprøve.

”Eleverne skal gå en rute på cirka 650 meter, og otte steder skal de krydse vejen. Eleverne bliver delt op i syv grupper, som så hver følges rundt af både lærere og politi,” fortæller politiassistent Søren Panum, der til daglig arbejder med forebyggelse i Jammerbugt kommune.

Eleverne får undervisning først og diplomer bagefter

Gåprøve-ruten starter og slutter ved hovedindgangen til Fjerritslev Skole. Og før eleverne traver afsted for at afprøve deres færdigheder, har de fået 30 minutters teoretisk undervisning af lokalpolitiet inde på skolen.

”Alle elever har også forud for gåprøven gennemgået færdselsloven og relevant undervisningsmateriale fra Sikker Trafik hjemme i egen klasse, så de er godt forberedt,” siger Søren Panum, der også lover, at alle elever får et diplom efter gennemført gåprøve.

About Johnny Sørensen

© Copyright 2018 DK-EVENT - HELE DANMARKS EVENTGALLERI. Vores artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: