Home » Nyheder » Ribe Esbjerg HH mod Skjern Håndbold
REHH vs. SKjern - M. Andersen (Foto: Marc Andersen))

Ribe Esbjerg HH mod Skjern Håndbold

Efter en fantastisk uges træning hvor holdet havde rykket sig på alle parametre var vi alle fyldt med selvtillid og havde troen på en sejr over Skjern Håndbold, der fredag aften gæstede Blue Water Dokken. 

Det var desværre ikke det udtryk, vi lagde for dagen i kampen. Skjern stillede op med et meget fladt 6-0 forsvar, som indbød til skud fra distancen. Vi fik aldrig lukket op ude bagfra, og dette resulterede i at vores stregspil også led meget. Så man må sige, at vi er meget skuffede over os selv og vores indsats.

Vi havde godt fat i vores forsvar, som ikke stod godt mod GOG. I dag var det i den anden ende, at problemet var. Vi gik til pausen nede med 10-13.

Anden halvleg startede også lidt tungt, men vi fik langsomt kontakt, men da vi endelig fik chancen for at vende kampen havde vi 4 tekniske fejl, som kostede os dyrt.

Kampen endte med et nederlag på 21-24. Det var en god forsvarskamp, men absolut en kamp hvor der er plads til forbedringer i det offensive spil. Vi må hænge i og fortsætte det gode træningsarbejde – så skal det nok blive belønnet.

Desværre måtte Lars Mousing og Kasper Kvist udgå af kampen. Vi håber, at de begge hurtigst muligt kommer ovenpå igen.

Kilde: Ribe Esbjerg HH

About M.Andersen

Velkommen til! Mit navn er Marc Mølskov Andersen, jeg kommer fra Esbjerg, og er amatør fotograf. Jeg har taget billeder siden 2013. Jeg startede med at fotografere sport og har været sportsfotograf i mere end 5 år. Jeg leverer billeder til Eliteprospects, som er en stor svensk hjemmeside med ishockey spillere/træner, samt jeg er frivillig fotograf ved Ribe Esbjerg HH, samt Europamester. Men efter som jeg er blevet bedre og bedre, så begyndte jeg at fotografere mere landskabs- og natur billeder. Jeg vil fange motiver som andre ikke ser, med deres blotte øje. Jeg vil gerne vise, at jeg har tænkt over mine billeder, og at de ikke bare er blevet taget tilfældigt. Billederne er taget med ro, fordybelse, respekt og vilje. Jeg lader billederne fortælle hver deres historie. Jeg tager primært billeder i Esbjerg området, men jeg kommer også rundt omkring og fanger andre motiver, derfor kan det svært at kende motivet, hvis ikke du er fra lokalområdet. Jeg prøver at finde nye steder og andre motiver end kun solnedgange. Jeg kan godt lide at finde en lokation, som ingen anden fotograf har brugt. Men hvor der er en vilje, er der også en vej. Jeg er rigtig glad for at fotografere motiver, som man ikke bare lige, ser ved at kigge ud af vinduet. Jeg ønsker at fremhæve hver en lille detalje, sådan at man kan se billedet er taget med hjertet, fremfor kun med en knap på mit kamera. Ligemeget om det er natur eller ishockey billeder, skal de vise de samme følelser, selvom det kun kan fanges på et splitsekund. Der skal være plads til de anderleds billeder, fremfor de almindelig standard billeder. Jeg er rigtig glad for, at du fandt vejen til min hjemmeside og har kigget ind. Jeg er meget glad for at nogen sætter pris på mit arbejde. Jeg vil ønske dig en rigtig god fornøjelse på min hjemmeside, og håber på et glædeligt gensyn. Med venlig hilsen Marc Mølskov Andersen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: