Home » Nyheder » Ribe Esbjerg HH spillede uafgjort mod Kolding IF
REHH vs. Kolding - M. Andersen

Ribe Esbjerg HH spillede uafgjort mod Kolding IF

Tekst: Johnny Tauman Fotos: Photo-andersen.dk

21. Februar 2020

Da Ribe-Esbjerg HH´s målmand Søren Rasmussen reddede et forkølet KIF Kolding skud med 24 sekunder tilbage – ved stillingen (26-26) – fik hjemmeholdet en gylden mulighed for at hive to point i hus. Men sådan skulle det ikke gå, da det set-up, som blev aftalt i Team-Time-Outen, løb ud i sandet. Det hele sluttede med et frikast efter tid, hvor Runar Kárasons skud blev blokeret.
En spændende kamp uden vinder

Og hvem kan så være mest tilfreds med uafgjort (26-26) foran 1543 tilskuere i Blue Water DOKKEN.
Umiddelbart vil det frække svar være tilskuerne, for de blev vidne til en kamp, som blev mere og mere spændende, jo nærmere den kom slutfløjtet. Når det så er sagt, så var der for mange på hjemmeholdet, der i aftenens kamp ikke leverede varen. Der blev simpelthen brændt for mange oplagte chancer – og skud mod ”tomt” mål ramte ved siden af.
Kárason strålede

Men én strålede – og holdt REHH inde i kampen, når det så mest sort ud: Runar Kárason. Han spillede op til noget af sit bedste med 10 scoringer – det ene mål flottere end det andet. Også Lars Mousing scorede nogle glimrende mål (5), men brændte så sandelig også nogle ”direktører”. Alligevel en styrke for holdet, at han er tilbage så hurtigt efter sin skadespause.
Larmende fanklub skabte stemning

Inden kampen gik i gang havde KIF, Koldings fanklub på godt 50 personer indtaget DOKKEN med to stortrommer – en masse hujen og råben og affyret en række konfettirør, så REHH´s hjælpere måtte i gang med fejekostene. ”Den gyldne hånd”, som fanklubben hedder, fortsatte gennem hele kampen med at bakke sit hold op i et støjinferno, som måske forstyrrede hjemmeholdets spillere – i hvert fald var koncentrationen ikke skarp?
En række højdepunkter

Men lad os lige tage nogle af de spektakulære højdepunkter. Mathias Jørgensen greb bolden med en hånd – hængende i luften – på et kontraløb og udlignede til (3-3) på en fremragende følt assist fra Nicolai Nygaard.

Efter blot 12 minutters spil – bagud med (5-7) tog REHH den første Team-Time-Out – og assistenttræner Kristian Kristensen forklarede med tydelige fagter: spil fornuftigt og ”ta´ den med ro”. Og det skulle så have udmøntet sig i det straffekast, som måldommeren dømte og markerede, men ganske mod reglerne og fornuften, så ændrede banedommeren kendelsen til blot et frikast.
Gunnar ud – Niels ind

Gunnar Steinn Jónsson havde spillet utrolig dårligt og blev ganske fornuftigt udskiftet med Niels Dahl. REHH grundet flere skader i denne kamp taget et par unge spillere med – Morten Laugesen Jørgensen mærkede hurtigt den hårdere spillestil og fik to minutters udvisning. KIF bragte sig foran (5-9) på det efterfølgende straffekast. Desuden fik Sune Østergaard Iversen også debut.
Fra (6-9) til (6-12)

Og det skulle blive endnu værre. Hjemmeholdet gik helt i stå – og overraskende let kunne KIF gå fra (6-9) til (6-12) – ikke mindst takket være en godt spillende Rickard Frisk i Kolding målet.
Tim Winkler overtog hjemmeholdets målmandspost – og Gunnar Steinn Jónsson reducerede i det ”tomme” mål til (8-12). Nicolai Nygaard ville gøre ham kunsten efter, men skød forbi.
Kom stærkt tilbage

Mathias Jørgensen og Lars Mousing spillede pingpong i hurtigt kontraspil, hvor sidste nævnte reducerede til både (11-14), og (12-14). Nicolai Nygaard reducerede yderligere til (13-14), mens Lars Mousing misbrugte en oplagt chance 2 sekunder før pausefløjtet.
Uheldige dommerkendelser

Anden halvleg blev enorm spændende – men skæmmet af nogle uforstående udvisninger og kendelser, som bragte sindene i kog. Runar Kárason havde fået indstillet sigtekornet og scorede nærmest efter behag.
Under stor jubel kom hjemmeholdet foran (17-16) ved Miha Zvizej, der samtidig trak en udvisning til Olafur Gustafsson.
Misbrugte straffekast

Holdene skiftedes til at score – bagud (21-22) fik hjemmeholdet et straffekast, som Nicolai Nygaard imidlertid misbrugte på målmand Anders Petersen.
Trods KIF Kolding føringer på (21-23) og (23-24), kom REHH tilbage og endog foran med (25-24) med under fem minutter tilbage. Igen en føring til KIF (25-26), inden Runar Kárason med sit 10. mål kunne udligne til (26-26) 1½ minut før slutfløjtet. Som skrevet tidligere blev der ikke scoret yderligere.

Stillinger undervejs – ca. hver 5. minut:

(3-3), (4-6), (6-9), (7-12), (9-14), (pause 13-14), (15-15), (18-19). (21-21), (22-23), (24-24) (slut: 26-26).

Målscoring:

REHH: Runar Kárason 10, Lars Mousing 5, Nicolai Nygaard 4, Mathias Jørgensen, Miha Zvizei og Gunnar Stein Jónsson hver 2, Simen Schønningsen 1.
KIF, Kolding: Chris Holm Jørgensen 5

About M.Andersen

Velkommen til! Mit navn er Marc Mølskov Andersen, jeg kommer fra Esbjerg, og er amatør fotograf. Jeg har taget billeder siden 2013. Jeg startede med at fotografere sport og har været sportsfotograf i mere end 5 år. Jeg leverer billeder til Eliteprospects, som er en stor svensk hjemmeside med ishockey spillere/træner, samt jeg er frivillig fotograf ved Ribe Esbjerg HH, samt Europamester. Men efter som jeg er blevet bedre og bedre, så begyndte jeg at fotografere mere landskabs- og natur billeder. Jeg vil fange motiver som andre ikke ser, med deres blotte øje. Jeg vil gerne vise, at jeg har tænkt over mine billeder, og at de ikke bare er blevet taget tilfældigt. Billederne er taget med ro, fordybelse, respekt og vilje. Jeg lader billederne fortælle hver deres historie. Jeg tager primært billeder i Esbjerg området, men jeg kommer også rundt omkring og fanger andre motiver, derfor kan det svært at kende motivet, hvis ikke du er fra lokalområdet. Jeg prøver at finde nye steder og andre motiver end kun solnedgange. Jeg kan godt lide at finde en lokation, som ingen anden fotograf har brugt. Men hvor der er en vilje, er der også en vej. Jeg er rigtig glad for at fotografere motiver, som man ikke bare lige, ser ved at kigge ud af vinduet. Jeg ønsker at fremhæve hver en lille detalje, sådan at man kan se billedet er taget med hjertet, fremfor kun med en knap på mit kamera. Ligemeget om det er natur eller ishockey billeder, skal de vise de samme følelser, selvom det kun kan fanges på et splitsekund. Der skal være plads til de anderleds billeder, fremfor de almindelig standard billeder. Jeg er rigtig glad for, at du fandt vejen til min hjemmeside og har kigget ind. Jeg er meget glad for at nogen sætter pris på mit arbejde. Jeg vil ønske dig en rigtig god fornøjelse på min hjemmeside, og håber på et glædeligt gensyn. Med venlig hilsen Marc Mølskov Andersen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: