Home » Nyheder » Ribe Esbjerg HH vs. Fredericia HK
REHH . M. Andersen

Ribe Esbjerg HH vs. Fredericia HK

Ligamandskabet fra Ribe-Esbjerg HH spillede mandag aften deres næstsidste kamp i kalenderåret.

På hjemmebane i Blue Water Dokken i Esbjerg tørnede Lars Walthers tropper sammen med oprykkerne fra Fredericia HK, og her endte det hele i remis.

Opgøret endte 28-28 efter at pausestillingen ligeledes var helt lige – nemlig 12-12.

Se kampen i tal herunder:

Ribe-Esbjerg HH: Lars Mousing 5, Nicolai Nygaard 5, Miha Zvizej 5, Mathias Jørgensen 4, Runar Karason 4, Gunnasr Jonsson 3, Simen Schønningsen 1, Kasper Kvist 1.

Fredericia HK: Jakob Mikkelsen 6, Kristian Larsen 5, Kasper Andersen 5, Rune Schrøder 4, Martin Busgaard 3, Rasmus Ejlersen 2, Jakob Frederiksen 1, Rune Andersen 1, Nikolaj Mehl 1.

Ifølge REHH-træneren var det et ærgerlig og unødvendigt pointtab.

“Alt i alt kan vi prise os lykkelig for det ene point. Ved halvleg stod der 12-12 og kampen endte 28-28. Men det var unødvendigt pointtab og helt klart noget, vi skal have snakket igennem, så det ikke sker igen.”, siger Lars Walther til klubbens hjemmeside.

Lørdag eftermiddag spiller Ribe-Esbjerg HH deres sidste opgør i kalenderåret, når de på udebane støder sammen med Mors-Thy Håndbold.

About M.Andersen

Velkommen til! Mit navn er Marc Mølskov Andersen, jeg kommer fra Esbjerg, og er amatør fotograf. Jeg har taget billeder siden 2013. Jeg startede med at fotografere sport og har været sportsfotograf i mere end 5 år. Jeg leverer billeder til Eliteprospects, som er en stor svensk hjemmeside med ishockey spillere/træner, samt jeg er frivillig fotograf ved Ribe Esbjerg HH, samt Europamester. Men efter som jeg er blevet bedre og bedre, så begyndte jeg at fotografere mere landskabs- og natur billeder. Jeg vil fange motiver som andre ikke ser, med deres blotte øje. Jeg vil gerne vise, at jeg har tænkt over mine billeder, og at de ikke bare er blevet taget tilfældigt. Billederne er taget med ro, fordybelse, respekt og vilje. Jeg lader billederne fortælle hver deres historie. Jeg tager primært billeder i Esbjerg området, men jeg kommer også rundt omkring og fanger andre motiver, derfor kan det svært at kende motivet, hvis ikke du er fra lokalområdet. Jeg prøver at finde nye steder og andre motiver end kun solnedgange. Jeg kan godt lide at finde en lokation, som ingen anden fotograf har brugt. Men hvor der er en vilje, er der også en vej. Jeg er rigtig glad for at fotografere motiver, som man ikke bare lige, ser ved at kigge ud af vinduet. Jeg ønsker at fremhæve hver en lille detalje, sådan at man kan se billedet er taget med hjertet, fremfor kun med en knap på mit kamera. Ligemeget om det er natur eller ishockey billeder, skal de vise de samme følelser, selvom det kun kan fanges på et splitsekund. Der skal være plads til de anderleds billeder, fremfor de almindelig standard billeder. Jeg er rigtig glad for, at du fandt vejen til min hjemmeside og har kigget ind. Jeg er meget glad for at nogen sætter pris på mit arbejde. Jeg vil ønske dig en rigtig god fornøjelse på min hjemmeside, og håber på et glædeligt gensyn. Med venlig hilsen Marc Mølskov Andersen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: