Home » Nyheder » Ribe Esbjerg HH vs. KIF Kolding

Ribe Esbjerg HH vs. KIF Kolding

Hjemmekampen mod KIF Kolding fredag aften blev en noget rodet affære. 1. halvleg var flere gange ved at knække over i REHH`s favør, men hver gang kom KIF Kolding tilbage, og det lykkedes endda traditionsklubben at komme foran med en enkelt pind, 14-15 ved pausen. Det havde ikke behøvet gå sådan. Udvisningsminutterne haglede ned over hjemmeholdet, som havde spillere siddende udenfor i 10 minutter i løbet af halvlegen, hvilket gjorde det svært at få tingene til at glide i nogen af enderne.

Men… Man havde en fornemmelse af, at hvis REHH kunne undgå for mange udvisninger efter tepausen, så ville holdet køre en sejr hjem. Det lykkedes også. En enkelt udvisning blev det til i anden halvleg. En direkte konsekvens af de færre udvisningsminutter blev, at KIF Kolding havde umådeligt svært ved at spille sig igennem hjemmeholdets forsvar, som stod uhyggeligt stærkt. Og da målmand Søren Haagen, som havde afløst Søren Rasmussen i første halvleg, i tilgift stod fornemt, så skulle det blive vanskeligt at score mål. Alligevel var det imponerende kun at lukke 5 scoringer ind i de sidste 30 minutter. Det sker stort set aldrig på så højt et niveau. Det er klasse!

Til gengæld var det de store brændte chancers aften. REHH gik i scoringskrise i det sidste kvarter, hvor meget store chancer fra alle positioner på banen blev misset. Det var defensiven og Haagen, der reddede holdet. Men når alt kommer til alt: De 2 points var det vigtigste. Nu venter et drama i Sønderborg torsdag aften, hvor vi møder SønderjyskE.

Kilde: Sune Agerskou

About M.Andersen

Velkommen til! Mit navn er Marc Mølskov Andersen, jeg kommer fra Esbjerg, og er amatør fotograf. Jeg har taget billeder siden 2013. Jeg startede med at fotografere sport og har været sportsfotograf i mere end 5 år. Jeg leverer billeder til Eliteprospects, som er en stor svensk hjemmeside med ishockey spillere/træner, samt jeg er frivillig fotograf ved Ribe Esbjerg HH, samt Europamester. Men efter som jeg er blevet bedre og bedre, så begyndte jeg at fotografere mere landskabs- og natur billeder. Jeg vil fange motiver som andre ikke ser, med deres blotte øje. Jeg vil gerne vise, at jeg har tænkt over mine billeder, og at de ikke bare er blevet taget tilfældigt. Billederne er taget med ro, fordybelse, respekt og vilje. Jeg lader billederne fortælle hver deres historie. Jeg tager primært billeder i Esbjerg området, men jeg kommer også rundt omkring og fanger andre motiver, derfor kan det svært at kende motivet, hvis ikke du er fra lokalområdet. Jeg prøver at finde nye steder og andre motiver end kun solnedgange. Jeg kan godt lide at finde en lokation, som ingen anden fotograf har brugt. Men hvor der er en vilje, er der også en vej. Jeg er rigtig glad for at fotografere motiver, som man ikke bare lige, ser ved at kigge ud af vinduet. Jeg ønsker at fremhæve hver en lille detalje, sådan at man kan se billedet er taget med hjertet, fremfor kun med en knap på mit kamera. Ligemeget om det er natur eller ishockey billeder, skal de vise de samme følelser, selvom det kun kan fanges på et splitsekund. Der skal være plads til de anderleds billeder, fremfor de almindelig standard billeder. Jeg er rigtig glad for, at du fandt vejen til min hjemmeside og har kigget ind. Jeg er meget glad for at nogen sætter pris på mit arbejde. Jeg vil ønske dig en rigtig god fornøjelse på min hjemmeside, og håber på et glædeligt gensyn. Med venlig hilsen Marc Mølskov Andersen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: