Home » Nyheder » Ribe Esbjerg HH vs. SønderjyskE
Foto: Marc M. Andersen

Ribe Esbjerg HH vs. SønderjyskE

Intensitet, hård fight og gode målmandspræstationer var hvad 1607 tilskuerne fik at opleve mandag aften i efterårsferien i Blue Water Dokken.

Kampen mod SønderjyskE blev som forudset en spændende en af slagsen. De to hold fulgtes tæt ad hele 1. halvleg, hvor REHH dog kunne gå til pause med en spinkel føring på 11-10 ikke mindst takket være solidt forsvarsspil og Søren Rasmussen i målet, der alene i 1. halvleg havde 10 redninger.

Der er stor tro på tingene i starten af 2. halvleg, der fortsat er helt tæt. Først efter 45 min. spil kom den første 3-målsføring til et af holdene, da en velspillende Nicolai Pedersen bringer REHH foran 17-14. SønderjyskE tager time out og får i løbet af de næste tre minutter indhentet forspringet og udlignet til 17-17.

De to hold følges tæt ad det sidste af kampen, og med 4 min. igen er spændingen intakt: 20-20. Her får vi en udvisning, der koster dyrt, idet SønderjyskE bringer sig foran med 20-22 med under 3 min. igen. Torsten Friis får godt fat i vores skytter, og vi formår desværre ikke at lukke af i egen ende. Da de 60 min. er gået, kan vi desværre konstatere, at tavlen viser 21-23, og SønderjyskE kan rejse sydpå med de to point.

Der er dog mange positive ting især fra de første 45 min., vi kan tage med fra kampen. Forsvaret står godt, Søren Rasmussen tager godt fra i målet og vores venstre backs leverer en meget fin kamp. De elementer skal vi tage med videre til næste kamp

Kilde: Annette Knudsen / Foto: Marc M. Andersen

About M.Andersen

Velkommen til! Mit navn er Marc Mølskov Andersen, jeg kommer fra Esbjerg, og er amatør fotograf. Jeg har taget billeder siden 2013. Jeg startede med at fotografere sport og har været sportsfotograf i mere end 5 år. Jeg leverer billeder til Eliteprospects, som er en stor svensk hjemmeside med ishockey spillere/træner, samt jeg er frivillig fotograf ved Ribe Esbjerg HH, samt Europamester. Men efter som jeg er blevet bedre og bedre, så begyndte jeg at fotografere mere landskabs- og natur billeder. Jeg vil fange motiver som andre ikke ser, med deres blotte øje. Jeg vil gerne vise, at jeg har tænkt over mine billeder, og at de ikke bare er blevet taget tilfældigt. Billederne er taget med ro, fordybelse, respekt og vilje. Jeg lader billederne fortælle hver deres historie. Jeg tager primært billeder i Esbjerg området, men jeg kommer også rundt omkring og fanger andre motiver, derfor kan det svært at kende motivet, hvis ikke du er fra lokalområdet. Jeg prøver at finde nye steder og andre motiver end kun solnedgange. Jeg kan godt lide at finde en lokation, som ingen anden fotograf har brugt. Men hvor der er en vilje, er der også en vej. Jeg er rigtig glad for at fotografere motiver, som man ikke bare lige, ser ved at kigge ud af vinduet. Jeg ønsker at fremhæve hver en lille detalje, sådan at man kan se billedet er taget med hjertet, fremfor kun med en knap på mit kamera. Ligemeget om det er natur eller ishockey billeder, skal de vise de samme følelser, selvom det kun kan fanges på et splitsekund. Der skal være plads til de anderleds billeder, fremfor de almindelig standard billeder. Jeg er rigtig glad for, at du fandt vejen til min hjemmeside og har kigget ind. Jeg er meget glad for at nogen sætter pris på mit arbejde. Jeg vil ønske dig en rigtig god fornøjelse på min hjemmeside, og håber på et glædeligt gensyn. Med venlig hilsen Marc Mølskov Andersen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: