Don't Miss
Home » Nyheder » Ribe Esbjerg HH vs. TTH Holstebro
Foto: Marc Andersen

Ribe Esbjerg HH vs. TTH Holstebro

Onsdagens sejr over sølvvinderne fra BSV blev på imponerende vis fulgt op lørdag aften med en sikker hjemmesejr over pokalvinderne fra TTH Holstebro. Cifrene 28-25 lyver faktisk en smule. 5 minutter før tid var stillingen 28-22. Sejren var mere komfortabel end cifrene antyder. Og det var stærkt. Virkeligt stærkt.

I første halvleg var TTH Holstebro et lille nøk foran. De hvidblusede var dygtige i omstillingsspillet, kontrafasen og særligt de første 5 sekunders velstrukturerede angrebsspil i ankomstfasen efter en REHH-scoring, var de fabelagtige til. Det mestrer de til fulde. Til gengæld havde vores drenge godt styr på det hele, når forsvaret fik overstået det første Holstebro-pres. I den fase havde Holstebro det svært. Og som kampen skred frem fik de det sværere og sværere.

Angrebsmæssigt var det en stærk Lukas Karlsson som flot svingede taktstokken. Trods en smule vanskeligheder i den ende og en godt spillende Simon Gade i målet, lykkedes det alligevel for REHH at hænge på sidst i halvlegen, hvor en Holstebro-føring på 12-8 støt og roligt skrumpede. En fantastisk slutspurt kulminerende med Miha Zvizej som få sekunder før pausefløjt stjal en bold i forsvaret og omsatte aktionen med en sikker kontrascoring og en udligning til 14-14. Den pausestilling kunne REHH være godt tilfreds med.

Artiklen forsætter nedenfor..

Anden halvleg startede lidt vanskeligt for hjemmeholdet, men efter knap 40 minutters spil overtog REHH fuldstændig taktstokken både i forsvar og angreb. TTH kunne ikke komme igennem til fine afslutninger, og hvis det lykkedes, så stod Søren Rasmussen ofte i vejen. Det var vigtigt. Og selvom TTH Holstebro gik over til 7 mod 6 spil, så lykkedes det forsvaret at holde fremragende stand. Det var også vigtigt.

Endnu engang brændte Enderleit en kanonkamp af og blev da også fortjent kåret som kampens spiller. 7 mål på 10 skud er fremragende af en bagspiller. Og da Gunnar Jónsson og Karlsson fulgte flot trop spillemæssigt og resten af holdet viste klasse og overblik i vigtige sekvenser, så endte det i en sikker og uhyre vigtig sejr. Det er et helt andet REHH-hold, vi ser på banen nu sammenlignet med tidligere i sæsonen. Ingen tvivl. De sidste kampe har der været flot kontrol i samtlige 60 minutter. Uanset hvad der har stået på måltavlen, så har der været ro over spillet. Det giver bestemt håb.

Inden det gik løs i Blue Water Dokken blev der afholdt VIP arrangement i de vanlige omgivelser i Loungen. Her serverede Butcher en meget lækker buffet, hvortil Scandinavian Wine havde leveret gode passende vine. Butcher, der også var dagens VIP Partner, havde sat 2 x nytårsmenu på højkant – den heldige vinder blev trukket efter spisningen.

Kilde: Annette Knudsen

Foto: Marc Andersen

About Marc andersen

Velkommen til! Mit navn er Marc Mølskov Andersen, jeg kommer fra Esbjerg, og er amatør fotograf. Jeg har taget billeder siden 2013. Jeg startede med at fotografere sport og har været sportsfotograf i mere end 5 år. Jeg leverer billeder til Eliteprospects, som er en stor svensk hjemmeside med ishockey spillere/træner, samt jeg er frivillig fotograf ved Ribe Esbjerg HH, samt Europamester. Men efter som jeg er blevet bedre og bedre, så begyndte jeg at fotografere mere landskabs- og natur billeder. Jeg vil fange motiver som andre ikke ser, med deres blotte øje. Jeg vil gerne vise, at jeg har tænkt over mine billeder, og at de ikke bare er blevet taget tilfældigt. Billederne er taget med ro, fordybelse, respekt og vilje. Jeg lader billederne fortælle hver deres historie. Jeg tager primært billeder i Esbjerg området, men jeg kommer også rundt omkring og fanger andre motiver, derfor kan det svært at kende motivet, hvis ikke du er fra lokalområdet. Jeg prøver at finde nye steder og andre motiver end kun solnedgange. Jeg kan godt lide at finde en lokation, som ingen anden fotograf har brugt. Men hvor der er en vilje, er der også en vej. Jeg er rigtig glad for at fotografere motiver, som man ikke bare lige, ser ved at kigge ud af vinduet. Jeg ønsker at fremhæve hver en lille detalje, sådan at man kan se billedet er taget med hjertet, fremfor kun med en knap på mit kamera. Ligemeget om det er natur eller ishockey billeder, skal de vise de samme følelser, selvom det kun kan fanges på et splitsekund. Der skal være plads til de anderleds billeder, fremfor de almindelig standard billeder. Jeg er rigtig glad for, at du fandt vejen til min hjemmeside og har kigget ind. Jeg er meget glad for at nogen sætter pris på mit arbejde. Jeg vil ønske dig en rigtig god fornøjelse på min hjemmeside, og håber på et glædeligt gensyn. Med venlig hilsen Marc Mølskov Andersen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

%d bloggers like this: