Home » Model Event » Rock’n’Roll Event på Memphis Mansion
Foto: Johnny Sørensen

Rock’n’Roll Event på Memphis Mansion

Trafikken gik næsten i stå på Århusvej i Randers d. 16 april 2014, for der var livlig aktivitet på og udenfor Elvis Presley-museet Graceland, hvor det dagen igennem vrimlede med fotomodeller og fotografer – og ikke mindst med de rekvisitter, der blev brugt til den store fotosesssion med godt 20 deltagere.

Der var nemlig store flotte amerikanske biler – Pontiac 1968 og Cadillac 1968 – og så syv store flotte Harley-Davidson motorcykler plus dagens ældste deltager, en original Harley-Davidson årgang 1922. Og så var modellerne værd at kigge efter – alle med 50’er-hår, 50’er make-up og påklædning, som nok var fremstillet i det 21. århundrede men trofast imod 50’er-design.

Det var firmaet Sound And Fashion med model Me Jay og fotograf og eventarrangør Kurt Helge, der havde skruet dagen sammen med en event, der kunne have haft mange flere deltagere, hvis det ikke var på grund af de naturlige begrænsninger, som huset og omgivelserne trods alt har.

Modellerne kom fra hele Jylland: Ditte Dalgaard, Cæcilie Rubin, Trine Jensen, Theis Sørensen, Casper Honoré og Mette Jensen Me Jay fra Vestjylland, Michelle Marie Thestrup, Tatiana ‘Taf’ Larsen og Peter Nielsen fra Randers, Louise Jürgensen fra Sydøstjylland og Mia Hald fra Nordjylland. Fotograferne var Bo Christensen, Jesper Skovgaard, Flemming van Palen, Lars Bertelsen, Tom Jensen, Henrik Pedersen, Henrik Haahr, Henrik Sørensen og Kurt Helge Andersen – samt Johnny Sørensen fra DK-EVENT, som gik bag om begivenheden og sørgede for billedreportage, der i billeder fortæller, hvordan det hele gik for sig på Graceland Randers.

Foto: Johnny sørensen / Tekst: Kurt Helge Andersen

About Johnny Sørensen

© Copyright 2018 DK-EVENT - HELE DANMARKS EVENTGALLERI. Vores artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: