Sankt Hans fest i Valsgård

Foto: Valsgård Borgerforeningen

I år var Sankt Hansfesten hos vognmand Preben Hansen i Valsgård igen en succes, så tak for lån af plads til festen.

Mange deltog i det festlige arrangement, der startede med spisning, for dem der var tilmeldt. Maden blev sponsoreret af Røverstuen i Rebild, Bramslev gård og TJ fod v/ Eddie Jensen, og dem siger vi stor tak til. Der blev blandt andet solgt lodder til et amerikansk lotteri, hvor præmierne var sponsoreret af de lokale erhvervsdrivende, så også stor tak til dem.

Lotteriet var en stor succes, men dog blev alle præmier ikke afhentet, så derfor blev de aktioneret væk, og der blev godt budt ind fra de deltagende I festen. Da bålet blev tændt, fløj den flotte heks til Bloksbjerg, med ild og røg omkring sig, den var i år fremstillet af nogle af byens dagpleje børn.

Aftenens båltaler var vores lokale skoleleder Bente Nørskov, som holdt en flot tale for de omkring 150 fremmødte. Der blev sunget omkring bålet, med dejlig hjælp fra Kitti Ettrup Vestergaard Pedersen som sang for, og afsluttede med en dejlig solosang.. Efter bålet kunne man gå ind og få lidt ekstra kaffe og kage eller hvad man havde lyst til. Resten af aftenen forløb i hyggeligt samvær. Så Valsgård borgerforening glæder sig til næste år, at kunne byde til Sankt Hansfest igen, og håber at flere har lyst til at deltage, for alle er velkommen.

Borgerforeningen næste arrangement er Halloween den 27. Oktober 2018 i Valsgård forsamlingshus, hvor vi håber at se rigtig mange af byens børn flot udklædte og parate til at skære byens flotteste græskar, og måske blive kåret som de bedste udklædte børn, udtaler formanden fra Borgerforeningen Henning Jochumsen.

Foto/Tekst: Valsgård Borgerforeningen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: