Don't Miss
Home » Nyheder » Skjern Håndbold vs. Paris Saint Germain
Foto: Marc M. Andersen

Skjern Håndbold vs. Paris Saint Germain

HERNING (Ekstra Bladet): Hold kæft for et drama! To røde kort og en hjertestop-truende finish, da lilleputterne fra Skjern i den grad bød mægtige Paris Saint-Germain op til en heftig udgave af marseillaisen i Boxen i Herning.

Men de måtte strække de vestjyske geværer til sidst, selv om Skjern i over et minut var to mand i overtal og stred som små djævle for at hente det ene point, der ville have været en sensation i årets udgave af Champions League.

Nu kunne Mikkel Hansen, Henrik Toft og Nikola Karabatic i stedet juble overstadigt over fransk sejr på 26-24 i et drama af rang foran små 7000 euforiske og entusiastiske tilskuere i det midtjyske.

Skjern fulgte med hele vejen og førte endog 17-16 et kvarter før slut. Men i slutfasen havde Paris Handball hele tiden et mål at give af, selv om de danske udfordrere gang på gang fik udlignet og på ny tvang pariserne til at kæmpe med alt, de havde på en dag, der formentlig skulle have været en lidt lettere udflugt til to sikre point i Danmark.

Sådan gik det slet, slet ikke mod Skjern, der fortsætter med at forundre. Den ene dag taber holdet med fire hjemme til KIF Kolding – fire dage senere spiller holdet lige op med et mandskab fra en klub, der har et budget på det nidobbelte af vestjyderne. Skjern tabte sidste sæson tre kampe i grundspillet – i år har de allerede tabt fire kampe, og ingen sejre har været sådan helt fantastisk sikre.
Men i Champions League funkler Thomas Mogensen og Co!

De kom for at se Mikkel Hansen og alle verdensstjernerne fra mægtige Paris, men det blev hverken monsieur ’Ansen, den anden dansker Henrik Toft med samme efternavn, Nikola Karabatic eller nogen som helst anden franskmand, der løb med opmærksomheden i Boxen. Hovedrollen nappede en mand i langærmet blå trøje.

Emil Nielsen strålede over alt og alle! Målmanden drev de franske millionærer til grænsen af vanvid. Greb storskytten Nedim Remili ud, parerede Mikkel Hansen, reddede en totalt fri Uwe Gensheimer i kontra. Mon ikke alle franskmænd havde mindst én dårlig oplevelse med den jyske sprællemand i buret, der til enhver tid kan opfinde et ben, en fod eller en solid lap, som ingen havde set poppe op lige dér.

Artiklen forsætter nedenfor

Ungersvende og en del piger tilsat folk i en mere moden alder tog længe før kampstart opstilling ved afspærringsbåndene ind til omklædningsrummene. Alle ville have det første glimt af Mikkel Hansen og de andre stjerner fra Paris Saint-Germain, der lod privatjetten lande til en lille udflugt i Champions League mod Skjern.

Henrik Toft Hansen fik et massivt bifald fra tilsammen 14.000 næver i Boxen, og Nikola Karabatic vækker såmænd også begejstring, men da Mikkel Hansens navn blev råbt op, begyndte tagpladerne vist nærmest at bule opad mod den tordnende oktober-sol over den jyske hede.

Kilde: Jan Kjeldtoft

Foto: Marc M. Andersen

About Marc andersen

Velkommen til! Mit navn er Marc Mølskov Andersen, jeg kommer fra Esbjerg, og er amatør fotograf. Jeg har taget billeder siden 2013. Jeg startede med at fotografere sport og har været sportsfotograf i mere end 5 år. Jeg leverer billeder til Eliteprospects, som er en stor svensk hjemmeside med ishockey spillere/træner, samt jeg er frivillig fotograf ved Ribe Esbjerg HH, samt Europamester. Men efter som jeg er blevet bedre og bedre, så begyndte jeg at fotografere mere landskabs- og natur billeder. Jeg vil fange motiver som andre ikke ser, med deres blotte øje. Jeg vil gerne vise, at jeg har tænkt over mine billeder, og at de ikke bare er blevet taget tilfældigt. Billederne er taget med ro, fordybelse, respekt og vilje. Jeg lader billederne fortælle hver deres historie. Jeg tager primært billeder i Esbjerg området, men jeg kommer også rundt omkring og fanger andre motiver, derfor kan det svært at kende motivet, hvis ikke du er fra lokalområdet. Jeg prøver at finde nye steder og andre motiver end kun solnedgange. Jeg kan godt lide at finde en lokation, som ingen anden fotograf har brugt. Men hvor der er en vilje, er der også en vej. Jeg er rigtig glad for at fotografere motiver, som man ikke bare lige, ser ved at kigge ud af vinduet. Jeg ønsker at fremhæve hver en lille detalje, sådan at man kan se billedet er taget med hjertet, fremfor kun med en knap på mit kamera. Ligemeget om det er natur eller ishockey billeder, skal de vise de samme følelser, selvom det kun kan fanges på et splitsekund. Der skal være plads til de anderleds billeder, fremfor de almindelig standard billeder. Jeg er rigtig glad for, at du fandt vejen til min hjemmeside og har kigget ind. Jeg er meget glad for at nogen sætter pris på mit arbejde. Jeg vil ønske dig en rigtig god fornøjelse på min hjemmeside, og håber på et glædeligt gensyn. Med venlig hilsen Marc Mølskov Andersen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

%d bloggers like this: