Home » Nyheder » Sommerfest på Aktivitetscenter Randers
Foto: Egon Thomsen

Sommerfest på Aktivitetscenter Randers

Der var høj sol, sang, musik og højt humør, da der blev holdt sommerfest på Aktivitetscenter Randers.

Sommerfesten er en årlig begivenhed, og var åben for alle borgere med særlige behov og handicappede.

Mange aktiviteter

Indenfor i gymnastiksalen lød der sprøde Kim Larsen-toner. Peter Vildmand gav den gas, og fik sveden frem hos de mange som dansede.

Udenfor var der lykkehjul og æsler som gerne ville klappes. En bod hvor der kunne smides bolde efter porcelæn, blev en stor succes.

Teatergruppen Kalima kiggede forbi i deres meget opsigtsvækkende kustomer. Nogle grinede af dem, mens andre blev lidt bange, da skuespillerne kom med deres store kufferter.

Der var naturligvis også mulighed for bare at hygge sig sammen med venner, kærester, familie og bekendte, som i dagens anledning var inviteret med.

Ved bordene blev der snakket, spist kartoffelmos med røde pølser, og andre nød et bæger fyldt med popcorn.

Kunst fra Bifrost og Gaia

Bifrost er en kunstskole for personer med specielle behov. Nogle af kunstnerne havde lavet i alt 34 værker, som i længere tid var udstillet i Aktivitetscentrets lokaler. Her kunne der stemmes på hvilket af værkerne, som var det flotteste.

Vinderen blev Mathias Iversen, som vandt et gavekort fra Cityforeningen på 1000 kroner. Blandt dem som havde stemt, blev der trukket en person, som fik et gavekort på 500 kroner, der kunne benyttes til at købe et af de 34 værker.

Der var også en logokonkurrence. Den vandt Pernille Ribeling Hansen, og her var præmien et gavekort på 500 kroner.

Formand for LEV i Randers Vitus Jordan var konferencier og sørgede for, at udtrækningerne gik rigtigt til.

Fra klokken 12.00 – 14.30 var der non-stop musik. Klub 85 band, Klub 85 Kor, Hofband, Lilholt kopiband og Disco 2000 sørgede for den musikalske underholdning.

Falck kiggede forbi

Mange måbede da en ambulance fra Falck kørte ind på pladsen. Der var heldigvis ikke sket noget, men falckredderen Kim ville bare vise sin ambulance, og ikke mindst hvordan den ser ud indefra.

Sæderne bag i ambulancen var så behagelige, at det var svært at få publikum ud igen. En anden mente at have problemer med blodtrykket, og måtte derfor lægge sig på båren. En hurtig måling viste dog, at blodtrykket var helt normalt.

Da sommerfesten var forbi, var der mange som havde taget forandring fra den gang de kom. Det var tydeligt, at de havde siddet og slikket sol, og var blevet meget brune i huden.

Fælles for dem alle var, at de havde et stort smil om læben.

Foto: egon thomsen

About Egon Thomsen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: