Don't Miss
Home » kategorier » Det sker » Stor politiøvelse i Randers
Foto: Johnny sørensen

Stor politiøvelse i Randers

Betjente fra Jylland og Fyn vil igen den 22. november være samlet til en større øvelse i Randers.

Hvert år mødes cirka 300 politifolk fra Jylland og Fyn for at øve samarbejde ved større hændelser som fodboldkampe og større demonstrationer.

Første øvedag, også kaldet for MIK-fællestræning, blev afholdt den 24. oktober i Randers. Anden og sidste øvedag i Randers afholdes i morgen, den 22. november.

Borgerne i Randers skal derfor indstille sig på stort politiopbud, herunder udrykningskørsel, i byen den 22. november,

– I politiet samarbejder vi selvfølgelig på tværs af kredsene, når der er større hændelser som for eksempel fodboldkampe eller demonstrationer, der kan udvikle sig i en voldelig retning og lignende. Den slags sker heldigvis kun yderst sjældent, men vi skal selvfølgelig være klar, hvis det sker.

– Ligesom i oktober kommer der cirka 300 betjente fra hele Vestdanmark, der skal træne håndteringen af blandt andet en større demonstration i byen, siger politikommissær Mikael Larsen fra Østjyllands Politi om øvelsen.

I forbindelse med øvelsen vil der også være indsat helikoptere, droner, politimotorcykler og indsatskøretøjer mm.

Ligesom første gang gentages øvelsen to gange på dagen med start i Randers midtby og slutter med en indsats på Falck’s øvelsesområde Langvang. Øvelsen varer samlet set fra cirka kl. 9-16.30.

Se billeder & video fra dagen her

About Johnny Sørensen

© Copyright 2018 DK-EVENT - HELE DANMARKS EVENTGALLERI. Vores artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

%d bloggers like this: