Home » Nyheder » SushiMania åbner i Hobro
Foto: SushiMania

SushiMania åbner i Hobro

Danmarks største sushikæde udvider igen! – og vi fejrer det med 200 gratis Sushi-bokse!

Onsdag den 26 juni 2019 kl 15.00 åbner SushiMania i Hobro. Det bliver meget centralt i Hobro Adelgade 5, 9500.

Nathalie Ina Kühl, Kommunikationsansvarlig og partner i SushiMania siger: “Vi tror på at Hobro bliver glade for vores koncept. Vi har længe haft lyst til at udvide i netop Hobro og nu er tiden moden til det. Vi har fundet de helt rigtige lokaler.” “Vi fejrer åbningen med gratis sushi til de første 200 gæster. Så kom endelig og smag på den bedste sushi i Danmark!” SushiMania er Danmarks største sushikæde med – nu – 26 butikker over hele landet. Den nye butik i Hobro har den bedste beliggenhed midt i byen. Der bliver rig mulighed for at tage en nem, lækker, sund og bæredygtig aftensmad med hjem.

Nathalie Ina Kühl: “Siden 2012 har vi SushiMania satset på bæredygtig fisk – og bæredygtighed kommer til at fylde ekstra meget i år. Vi har stærkt fokus på at tage FNs 17 Verdensmål til os. For når man er en stor kæde som os, så er det vigtigt at gå først og tage ansvar for planeten.” SushiMania startede i Aalborg i 2009 og har siden haft vokseværk. Med åbningen i Hobro, så når kæden op på 26 butikker og der er ingen tegn på at væksten stopper lige foreløbig. Find Sushimania(Hobro) på Instagram og Facebook!

Tekst/Foto: SushiMania

About Johnny Sørensen

© Copyright 2018 DK-EVENT - HELE DANMARKS EVENTGALLERI. Vores artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: