Home » Nyheder » Taktisk klog kamp gav JS sjælden sejr mod Randers Freja
Foto: Johnny Sørensen

Taktisk klog kamp gav JS sjælden sejr mod Randers Freja

Lørdag middag kl. 12.00 fløjtedes kampen mellem Randers Freja og Hobro IK i Jyllandsserien op.  

Historikken sagde, at Randers ville have kæmpe chance for at sejre, for HIK’erne haft haft meget svært ved at præstere resultatfodbold mod de stribede fra Randers. 

Vi havde til kampen en markant anderledes taktik klar, der skulle dæmme op for det bedst spillende hold i rækken. Vi stillede op med 4-5-1 med en flad tremands midtbane bestående af de 3 af de 4 Mathias’er på holdet, nemlig  Mathias Dreyer, Mathias Melgaard og Mathias Poulsen. Den sidste Mathias(Damborg), havde en vigtig opgave i at få lukket den rutinerede spillende træner, Chris Sørensen, af i opspillet.

Alle fre kom på hårdt arbejde på dagen. Desværre fik Freja hurtigt scoret på en chipbold over vores bagkæde. 13 minutter spillet. Så fandt vi ud af, at vi stadig stod for højt…

Det fik vi herefter rettet til og så spiller vi en fremragende defensiv taktisk klog kamp, og vi tillader ikke mange Freja chancer herefter.  Vi får udlignet efter 26 minutter, da Mads Gaardsøe assisterer Mathias Melgaard, der sparker bolden i kassen fra en position omkring feltkanten. 1-1 i pausen. En virkelig god følelse havde vi i pausen, hvor gameplanen var klar. Forsætte med kompaktheden og så lukrere på omstillingerne, som formodentligt ville blive mulige længere hen i kampen.  

Vi bringer os i front efter 59 minutter, da vi, igen, efter et langt indkast får scoret. Mads Gaardsøe ligger bolden af til Damborg, der får scoret til 2-1. En scoring på et vigtigt tidspunkt.Freja forstætter med meget boldbesiddelse, men chancerne tilfalder os i omstillingerne.Vi får afgjort affæren i 90. min., da Dreyer klogt finder Damborg i dybden med et hurtigt indkast. Damborg sætter bolden i rusen, og vi vinder kampen 3-1.  

En lettelse at vi, igen, kan spille taktisk fodbold, som vi var dygtige til sidste efterår. 3 point til kontoen i en tæt række. Damborg bliver kåret til MOM.

Han er nu delt topscorer i rækken med 4 kasser, og herudover har han præsteret 3 assists. 

Randers Freja – Hobro IK JS

13. min. 1-0 Mickey Juul Christensen(ass. Paris Bijedic)26. min. 1-1 Mathias Melgaard(ass. Mads Gaardsøe)59. min. 1-2 Mathias Damborg(ass. Mads Gaardsøe)90. min. 1-3 Mathias Damborg(ass. Mathias Dreyer) 

Tekst: Peter Thomsen (Cheftræner for Hobro IK – Jyllandsserien)

Foto: Johnny Sørensen

Hobro Ik´s Cheftræner Peter Thomsen gav d. 05-04-2019 et interview efter at ha tabt 3-0 til Randers Freja. Se interviewet nedenfor her!

BEMÆRK: VI HAR IKKE NOGEN BILLEDER ELLER INTERVIEW FRA DENNE FODBOLDKAMP I JYLLANDSSERIEN. SE ANDRE VIDEO-INTERVIEW HER

About Johnny Sørensen

© Copyright 2018 DK-EVENT - HELE DANMARKS EVENTGALLERI. Vores artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: